Un polițist a devenit tată pentru o fetiță pe care a salvat-o din familia în care era abuzată în Arizona

Un polițist a devenit tată pentru o fetiță pe care a salvat-o din familia în care era abuzată în Arizona

Un polițist din Arizona a devenit tată pentru o fetiță pe care a salvat-o din familia în care era abuzată. Brian Zach a întâlnit-o pe micuța Kaila în martie 2018, în timpul unei misiuni, și în vara acestui an el și soția lui au devenit părinții adoptivi ai copilei de 4 ani.

În martie 2018, Zach lucra ca sergent de patrulare când el și colegul lui au primit un apel pentru a verifica o locuință din Kingman, Arizona. Acolo a găsit-o pe micuța Kaila, iar cazul ei l-a impresionat profund. Întreaga noapte și-a petrecut-o îngrijind-o pe fetița care avea atunci doar doi ani.

Kaila a fost abuzată de părinții biologici

„Am colorat, am mâncat mici gustări. M-a ținut de mână. Era un copil atât de sensibil. Când au ajuns detectivii, au luat-o și au dus-o la spital”, a povestit ofițerul potrivit goodmorningamerica.com.

Citește și  Sora Lui Culiță Sterp Îi Răspunde Marei Bănică: „Ca Să Vorbești Așa, Trebuie Să Fii Ultima… Să Nu Spun Ce. Să Îți Fie Rușine”.

Ofițerul Zach, care este tatăl altor doi copii, a plecat acasă după ce a petrecut ore întregi cu Kaila și i-a spus soției sale că dorește ca cea mică să vină să locuiască cu ei.

În acest timp, Kaila a fost tratată la spital pentru mai multe răni ca urmare a abuzului fizic. Zach a spus că au fost depuse acuzații penale împotriva îngrijitorilor lui Kaila.

La început, când Kaila a intrat în familia ofițerului, încă primea tratament pentru rănile fizice pe care le dobândise în urma abuzurilor repetate din partea propriei familii. În ciuda traumei pe care o trăise, Kaila s-a integrat rapid în familia polițistului.

Citește și  Nimeni N-O Crede Pe Această Româncă Superbă Când Spune Care Este Meseria Ei. Culmea! Logodnicul Ei O Suportă Şi Aşa

”Soției i-a spus mami din a doua zi la noi în familie”

Ofițerul Zach a spus că atunci când serviciile sociale de protecție au văzut că nu reușesc să-i găsească Kailei o rudă care să o ia în grijă, cât timp părinții biologici sunt supuși anchetei, el și soția lui s-au oferit să aibă grijă de ea.

”A venit cu o cănuță de copii și o pungă de haine care nici nu i se potriveau”, a spus Zach.

„Chiar din a doua zi a început să-i spună soției mama sau mami. Eu am fost domnul o săptămână sau două, însă când a început grădinița și-a dat seama cine este tatăl ei.” a povestit Brian Zach.

Procesul de adopție s-a încheiat în vara aceasta, la 30 de luni de la misiunea salvatoare, și începând cu 18 august 2020, Kaila este oficial copilul familiei lui Brian Zach.

Citește și  Ce A Aflat Fiica Lui Teo Trandafir Chiar De Ziua Ei De Naștere

„Am trăit fiecare săptămână fără să știm dacă se va întoarce la părinții biologici sau cât vom mai putea să avem grijă de ea. Scopul nostru a fost să avem grijă de această fetiță și să o iubim atâta timp cât ni se permitea lucrul acesta”, a mai spus ofițerul.

Kaila s-a integrat perfect în familia ofițerului care a salvat-o din casa în care era abuzată, iar ceilați doi copii ai familiei o adoră. Acum, ofițerul le transmite celor care se tem să adopte să lase deoparte toate fricile și să dea o șansă unui copil, pentru că se merită.

retelemele