Parintele Calistrat Cel Mai Mare Pacat Pe Care Nu-L Suporta Dumnezeu

Parintele Calistrat Cel Mai Mare Pacat Pe Care Nu-L Suporta Dumnezeu

Parintele Calistrat Chifan este unu dintre cei mai cunoscuti si iubiti preoti din Romania. Sfaturile parintelui au ajutat multe persoane. Astazi, parintele ne vorbeste despre cel mai mare pacat pe care il face omul in fata lui Dumnezeu.

„Sunt lucruri, cum spune Apostolul Pavel, care ne sunt ingaduite, dar nu folosesc! De exemplu, faptul ca un om mananca mai mult, nu-i nici o pacat, e mai lacom. Faptul ca un om mai bea, nu e un pacat, dar aici nu ma refer la betie, ci la modul de consuma. Faptul ca un om este mai distrat, mai hatru, nu este un pacat.

Singurul pacat fundamental cu care ne gresim inaintea lui Dumnezeu este atunci cand noi suntem cu mintea incremenita. Adica, ne cramponam in cateva mici care nu ne folosesc.

Cel mai mare pacat, pe care nu-l suporta Dumnezeu, este sa judecati tu problemele cuiva, din sufletul lui, cu mintea ta! Fara ca sa-i cunosti sufletul! Nici duhovnicul, cat este de duhovnic, nu stie niciodata tot ce este in sufletul unui crestin”, a spus parintele Calistrat.

Citește și  Păducelul sau Doctorul Inimii cum îl numesc doctorii francezi spun că le prelungeşte viaţa cu minimum 10 ani

retelemele