Rugăciunea puternică pentru îndeplinirea dorințelor. Face adevărate minuni ce cuvinte să rostești

Rugăciunea puternică pentru îndeplinirea dorințelor. Face adevărate minuni ce cuvinte să rostești

Rugăciunea puternică pentru îndeplinirea dorințelor. Rugăciunile rostite din tot sufletul reprezintă cea mai bună cale de comunicare cu divinitaea. Mulți dintre noi rostesc rugăciuni pentru îndeplinirea dorințelor, fie că e vorba despre sănătate, noroc sau bunăstare. Dar sunt și unii care se roagă arzător pentru iertarea păcatelor. Indiferent care sunt dorințele tale, această rugăciune rostită din inimă te va ajuta cu siguranță.

Această rugăciune este adresată Maicii Domnului și se rostește în special atunci când dorința se referă la un necaz pe care vrei să îl rezolvi, indiferent de cât de mic sau de mare ar fi acesta. Tootuși poți rosti acestă rugăciune și în cazul în care dorințele tale nu se referă la un necaz.

Trebuie doar să ai încredere că Dumnezu îți va asculta și îndeplini dorințele, dar doar cu condiția ca ele să fie spre folosul tău sau a celor din jur.

Aceată rugăciune se citește în fața icoanei Maicii Domnului cu o lumânare aprinsă. Rostește din toată inima aceste cuvinte:

Citește și  BANC! Bulă are probleme de sănătate, obezitate, colesterol, tensiune mărită, ficat mărit, aşa că merge la doctor.

„Sfântă Maria, mă indrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, iți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugaciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

Citește și  Cum să ai pătrunjel proaspăt pe tot parcursul anului

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca sl-L păstram pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Citește și  Visul Fecioarei Maria – de citit înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care întotdeauna ajută

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce ai terminat de rostit această rugaciune pentru îndeplinirea dorințelor, continuă cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugaciunea „Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvantat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maică de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

retelemele