A slabit 127 de kilograme in doar doi ani. Nu a luat pastile si nu s-a operat dar a facut un lucru banal zilnic

A slabit 127 de kilograme in doar doi ani. Nu a luat pastile si nu s-a operat dar a facut un lucru banal zilnic

Un barbat din Marea Britanie a reusit sa slabeasca 127 de kilograme in doar doi ani, dupa ce a mers 9.700 de kilometri si a renuntat la fast food.

Dave Lancaster, in varsta de 45 de ani, obisnuia sa manance zilnic carnati, chipsuri, placinte si sa bea vin in fiecare zi. Astfel a ajuns, in 2016, sa cantareasca 217 kilograme, relateaza Fox News.

El purta marimea 8XL si acum a ajuns sa aiba 90 de kilgrame. Greutatea sa i-a adus foarte multe probleme de sanatate precum diabet, tensiune arteriala mare, colesterol, guta si apnee.

„Imi era greu sa merg pana la serviciu, ieseam afara atat de rar ca eram aproape complet imobilizat.

Citește și  DANA NĂLBARU A ARĂTAT IMAGINI CU NOUA CASĂ DE LA ȚARĂ. VIAȚA E FRUMOASĂ CU FAMILIE PRIETENI ȘIFRUCTE PROASPETE DIN LIVADA

Era din ce in ce mai greu pe masura ce luam in greutate, iar lumea mea practic se micsora. Incap in scaunul masinii mele si in autobuze si trenuri si avioane. 

Nu mai stau cu teama ca se poate rupe banca cu mine. Pot sa imi cumpar haine de oriunde si sa imi pun singur sosetele.

Citește și  MIRACOL PENTRU MICUȚA IRENE FETIȚA DE 5 ANI CĂREIA MEDICII NU-I MAI DĂDEAU NICIO ȘANSĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU FIICA ARHIDIACONULUI MIHAIL BUCĂ ACUM LA UN AN DE LA DIAGNOSTICUL CRUNT

Pot sa merg kilometri intregi, sa alerg si sa cobor scarile

El a reusit sa slabeasca combinand plimbarile cu sucuri naturale de fructe si legume. De asemenea a mancat carne slaba si peste.

retelemele