Ce i-au spus Elena Udrea și Adrian Alexandrov fetiței lor. De ce nu poate mama ei să meargă acasă În mintea copilului

Ce i-au spus Elena Udrea și Adrian Alexandrov fetiței lor. De ce nu poate mama ei să meargă acasă În mintea copilului

Se împlinesc patru luni de când Elena Udrea a fost prinsă în Vama Kulata din Bulgaria. De atunci, fostul ministru al Turismului se află în spatele gratiilor. Ce i-au spus Elena Udrea și Adrian Alexandrov fetiței lor. De ce nu poate mama ei să meargă acasă.

Elena Udrea se află la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova, acolo unde își execută pedeapsa de șase ani, în urma acuzațiilor care i-a fost aduse în dosarul Gala Bute.

Inițial, Elena Udrea a evitat ca fetița ei să o viziteze în penitenicar, însă ulterior, fostul ministru a făcut demersuri să poată folosi camera „mama şi copilul” din penitenciar. În cele din urmă, întâlnirea dintre cele două a fost posibilă într-un cadru special amenajat pentru astfel de întâlniri. Ce i-au spus Elena Udrea și Adrian Alexandrov fetiței lor. De ce nu poate mama ei să meargă acasă.

„Camera este ok, este amenajată cu jucării, pereții pictați. A fost o întâlnire OK, o întâlnire decentă. Noi am avut grijă ca în timp să reușim să construim un scenariu, pentru că ea (fiica lor – n.red.) este la vârsta în care încă poate fi ușor manipulată și i-am creat un scenariu în care mama este la birou, momentan nu poate să vină acasă, iar întâlnirea dintre cele două clar a fost emoționantă. Elena s-a abținut cu greu să nu-și manifeste emoțiile.

Citește și  CASĂ DIN CHIRPICI DA SE POATE TRĂI SIMPLU ȘI FRUMOS INTERIORUL LOCUINȚEI ESTE SUPERB

Pentru că vă dați seama că în mintea copilului trebuia să fie un moment de bucurie iar dacă își vedea mama plângând totul se putea transforma într-o experiență traumatizantă, neînțelegând de ce după atâta timp mama ei când o vede începe să plângă.

Este de ajuns că pedepsești un om pentru o infracțiune, poate fi că a furat un ou sau o găină, sau o infracțiune, sau un abuz în serviciu, dar nici eu nu am reușit să înțeleg de ce trebuie să pedepsești și un copil„, a declarat Adrian Alexandrov.

Citește și  Se destramă totul? Iulia Vântur tocmai ce a aflat că Salman Khan are o soție și doi copii care trăiesc într-o țară îndepărtată

La jumătatea lunii iunie, Elena Udrea a fost adusă în România, după ce a fost preluată din Bulgaria, acolo unde a petrecut o perioadă în arest. Fostul ministru al Turismului își ispășește pedeapsa, 6 ani de închisoare cu executare, la Penitenciarul Târgșor.

retelemele