Pentru Ce Sumă Cântă Eva Kiss În Danemarca Cântăreața Și Soțul Ei Locuiesc În Copenhaga

Pentru Ce Sumă Cântă Eva Kiss În Danemarca Cântăreața Și Soțul Ei Locuiesc În Copenhaga

Eva Kiss a părăsit pentru totdeauna România imediat după revoluție. Și-a luat cele două fiice și a părăsit țara în 1990. Au plecat în Danemarca unde soțul artistei, muzicianul Constantin Radu se stabilise deja de câțiva ani.

În Copenhaga cei doi și-au creat un studio în propria casă, au cântat împreună în toți acești ani, ba chiar au fost invitați să țină un recital în fața membrilor familiei regale daneze.

În anii 80, Eva Kiss se căsătorește cu unul din membrii formației Roșu și Negru, Constantin Radu, multiinstrumentist care încă de pe vremea aceea avea câteva contracte în străinătate.

Pentru că regimul politic din România devenise irespirabil, soţul său – Constantin Radu, a decis să rămână în Danemarca, la finalul unui turneu.

Citește și  Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani.

Imediat după Revoluție îl urmează în Danemarca și Eva Kiss, deși cariera ei în țară era înfloritoare fiind foarte apreciată de public. La Copenhaga, cei doi pun bazele unui studio de înregistrări, acasă, producând chiar şi un disc, iar concertele lor au ajuns până în faţa familiei regale daneze.

Pe un site danez Eva Kiss și soțul ei sunt prezentați astfel:

Citește și  CONTABILĂ ÎN IAȘI, LILIANA ȘI-A DAT DEMISIA ȘI S-A ANGAJAT CA BADANTĂ ÎN ITALIA. CE A URMAT DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE

EVA, cântă de la 13 ani când a debutat în prima sa emisiune TV. În anii care au urmat, ea a atins statutul de star.

A cântat la festivaluri și evenimente internaționale importante. CONSTANTIN este un muzician care stăpânește instrumente precum: pian, chitară, trompetă, harpă și multe altele.

Citește și  Sora Lui Culiță Sterp Îi Răspunde Marei Bănică: „Ca Să Vorbești Așa, Trebuie Să Fii Ultima… Să Nu Spun Ce. Să Îți Fie Rușine”.

De asemenea, este un cântăreț cu o voce deosebită. Cântă în limba: daneză, engleză, italiană, franceză, germană, latină, română și maghiară.

retelemele