De salvata Ciorbă de perișoare de post Mamă cât poate fi de bună

De salvata Ciorbă de perișoare de post  Mamă cât poate fi de bună

Cum se face ciorba de perisoare de post cu ciuperci

Reteta de post cu perisoare din ciuperci.

Ingrediente: 1 ceapa 1 ardei rosu 200 g varza tocata 3 linguri ulei jumatate de cutie de rosii legume apa, sare, piper, foi de dafin Ingrediente pentru perisoare: 500 g ciuperci 7 linguri faina busuioc 3 linguri ulei patrunjel marar

Mod de preparare:

Citește și  Valentina Pelinel s-a fotografiat singură alături de băiețelul ei și de gemene.

1. Cu ajutorul unui cutit, taiem marunt ceapa si ardeiul.

Le prajim intr-o tigaie incinsa cu ulei pentru 5 minute. Adaugam varza tocata, legumele, apa, sarea si piperul. Amestecam bine iar la final adaugam frunzele de dafin

Citește și  Mi-e jenă mie în locul tău Pe bune. Cum s-a pozat Gabriela Cristea la 46 de ani. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o așa

2. Pentru perisoare, fierbem cipercile in apa sarata pentru 10 minute.

3. Cu ajutorul unui blender, maruntim ciupercile. Adaugam faina, busuiocul, sarea si piperul. Amestecam foarte bine.

4. Cu ajutorul mainilor, formam perisoarele si le adaugam in ciorba.

Citește și  Cum sa ai flori mai mari si mai dese la muscate Foloseste o coaja pe care de obicei o arunci la gunoi

Gatim, la foc mic, pana se ridica la suprafata. La final, adaugam rosiile taiate cubulete si verdeata. Pofta buna!

retelemele