Avantajele frunzei de dafin De ce este bine să le folosim când preparăm carne

Avantajele frunzei de dafin De ce este bine să le folosim când preparăm carne

DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.

Frunzele de dafin sunt un must have al rețetelor. Fie că vorbim despre sarmale, carne la cuptor sau orice alt preparat care conține carne, de obicei roșie sau de pasăre, pe lista de condimente se regăsesc și foile de dafin.

Câte gospodine s-au întrebat care este oare adevăratul motiv pentru care este recomandată folosirea foilor de dafin? În fond și la urma urmei, dacă ierbeți frunzele de dafin într-un pahar cu apă și gustați, nu veți simți nicio aromă.

Avantajele frunzei de dafin: De ce este bine să le folosim când preparăm carneAdăugarea frunzelor de dafin în carne transformă trigliceridele în grăsimi nesaturate. Pentru experimentare și confirmare: tăiați puiul in două, gătiți fiecare jumătate într-o tigaie și așezați una pe foi de dafin, iar cealaltă fără frunze de dafin și observați cantitatea de grăsime din ambele tigăi.

Dacă aveți frunze de dafin, nu este nevoie de farmacie. Studii științifice recente au arătat că frunzele de dafin au multe beneficii.

Ajută la a scăpa de multe probleme grave de sănătate. Avantajele frunzei de dafin sunt:

– Foaia de dafin tratează afecțiunile digestive și ajută la eliminareaunor probleme ca arsuri la stomac, aciditate constipație,

Citește și  Tanarul care a fost fotografiat descult la metroul din Bucuresti a fost gasit. Cum explica Mihai gestul sau

– Reglează circulația intestinului prin consumul de ceai de dafin fierbinte.

– Scad glicemia. Frunza de dafin este un antioxidant si permiteorganismului să producă insulină consumând ceai de dafin timp de o lună.

Citește și  Aceasta prajitura este un vis. Asa se si numeste VIS. E gata in 5 minute fara COACERE

– Elimină colesterolul rău și ameliorează continutul de triglyceridein organism.

– Este o sursă bogată de vitamina C.

– Foarte utile în tratarea răcelilor și a tusei severe, frunzele dedafin fierte emană un abur care, inspirat, te scapă de flegmă șireduce severitatea tusei.

Citește și  3 Minuni Săvârșite De Papa Ioan Paul Al II-Lea. Au Trecut 17 Ani De La Moartea Fostului Suveran Pontif

– Foaia de dafin protejează inima de convulsii și accidentelevasculare cerebrale, deoarece conține compuși protectoricardiovasculari.

– Frunzele de dafin sunt bogate în acizi precum acidul cafeic,quercetina, eigonolul și bartolinida, substanțe care împiedicăformarea celulelor canceroase în organism.

– Elimină insomnia și anxietatea, dacă sunt luate înainte de culcare,vă ajută să vă relaxați și să dormiți profund.

– Ceaiul de foi de dafin ajută la spargerea pietrelor de la rinichi șila vindecarea infecțiilor.

retelemele