Rețeta de cozonac a Mirelei Vaida Ce ingredient secret folosește ca să fie pufos
DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.
Rețeta de cozonac moldovenesc a Mirelei Vaida: secretul pentru un cozonac pufos și delicios
Mirela Vaida dezvăluie rețeta sa tradițională de cozonac moldovenesc, un desert care impresionează prin textura pufoasă și aroma bogată. Actrița folosește un ingredient special care face aluatul mai afânat și îi conferă cozonacului un gust inconfundabil.
Într-un bol, amestecați zahărul, pudra de cacao și miezul de nucă măcinat. Adăugați laptele cald și esențele de rom, lămâie și portocală, amestecând până obțineți o pastă omogenă.
Ingredientul special al actriței este apa minerală, care ajută la obținerea unui aluat mai pufos și mai afânat.
Cu această rețetă simplă și detaliată, veți obține cozonaci care vor fi cu siguranță apreciați de toți cei care îi gustă. Poftă bună!