Brânza de oaie. Adevărul șocant despre această brânză extrem de populară. O cumperi fără să știi asta

Brânza de oaie. Adevărul șocant despre această brânză extrem de populară. O cumperi fără să știi asta

DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.

Brânza de oaie. Vorbim despre unul dintre cele mai populare produse de pe piață. Mare atenție, însă, de unde cumpărați brânza de oaie. Specialiștii trag un semnal de alarmă.

Brânza de oaie bună e musai să fie din lapte, culturi lactice și cheag natural. Din păcate, piețele sunt pline în zilele noaste de tot soiul de brânzeturi false, obținute din uleiuri vegetale, amidon și diverse arome.

E destul de greu să diferențiezi o brânză naturală de una falsă. Iată câteva sfaturi foarte importante! Brânza falsă este făcută din ingrediente care nu au nicio legătură cu laptele.

Se folosesc în principal uleiuri hidrogenate, prafuri cu aromă de lapte, amidon și o mulțime de alte substanțe chimice care ajută la închegarea acestor ingrediente.

Citește și  Theo Rose prima reacție după ce s-a spus că a fost plătită să îl susțină pe Călin Georgescu

Ingredientele de bază ar trebui să apară pe etichetă, inclusiv aditivii folosiți. În magazinele de la piațe de obicei brânza se vinde la kilogram și nu ai există etichetă.

Există câteva aspecte care ne pot ajuta să deosebim o brânză falsă de una adevărată:

Citește și  Am părăsit apartamentul traiul și m-am mutat într-un sat cu 10 locuitori Fanilor nu le-a venit să creadă Ce s-a întâmplat cu Mircea Radu

Pe măsură ce fermentează, laptele capătă o ușoară tentă gălbuie de la grăsimea lui naturală și de la culturile lactice folosite. O brânză imaculat de albă ar trebui să te pună pe gânduri. Înseamnă că este făcută din uleiuri, prafuri și coloranți.

Citește și  Un bărbat a murit după ce a mâncat ouă de țară care aveau salmonella. Ce simptome a avut

Brânza de oaie falsă este mai fină și compactă, fără găurele. Cea naturală are mici găurele și imperfecțiuni. O brânză prea netedă este cu siguranță falsificată, de obicei cu clorură de calciu.

Brânza este ținută în saramură. Fă următorul test! O pui pe o farfurie. Dacă începe imediat să lase prea multă apă, aproape incoloră, este clar o brânză falsă.

retelemele