Am învățat să fac această rețetă și deja de un an nu mai cumpăr salamuri din magazin Natural și fără adaosuri Cum se face Rețeta

Am învățat să fac această rețetă și deja de un an nu mai cumpăr salamuri din magazin Natural și fără adaosuri Cum se face Rețeta

DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.

Salamul este un produs extrem de popular, fiind prezent atât la micul dejun de fiecare zi, cât și la masa de sărbătoare.

Vă prezentăm o rețetă de salam crud-zvântat delicios.

Acest salam se întâlnește în bucătăriile tradiționale ale mai multor țări. Este un mezel deosebit de delicios, aromat și sățios, prepararea căruia este destul de simplă.

Bucurați-i pe cei dragi cu un mezel de casă uimitor, fără aditivi chimici și conservanți.

Ingrediente -1.1 kg mușchi de vită -1.5 lingură de sare -1 lingură de piper negru măcinat -1 linguriță de cimbru -2 mațe -85 ml de coniac -1.5 lingură de zahăr -2 lingurițe boia de ardei -200 ml de oțet.

Mod de preparare:

Citește și  Când și-a cunoscut viitorul ginere femeia a simțit că îl știe de undeva însă nu știa de unde. După două săptămâni a găsit niște fotografii și a înțeles totul. Cine era logodnicul fiicei sale

1. Dați carnea de vită prin mașina de tocat. Potriviți carnea cu sare, zahăr, piper negru, boia de ardei și cimbru. Amestecați.

2. Adăugați la carne coniacul și amestecați.

3. Acoperiți carnea cu folie alimentară și dați-l la frigider pentru 24 de ore.

Citește și  Călin Georgescu avertizează despre riscul major al unui precedent internațional periculos

4. Înmuiați mațele în oțet și curățați-le.

5. Umpleți mațele cu carne și legați-le din ambele părți. Umpleți-le bine și legați-le cât mai strâns, astfel încât să nu rămână aer în interior.

6. Atârnați de un suport mezelul obținut, într-un loc răcoros, bine aerisit (de exemplu, la balcon).

La fel, puteți da salamul la frigider pentru 3 zile.

7. Treceți cu un făcăleț peste salam, astfel încât acesta să capete o formă mai turtită. Repetați procesul o dată pe zi, timp de 10 zile.

Citește și  Caz Tulburător În Vaslui Se Pregăteau De Înmormântare Dar Când Au Intrat În Biserică Şi Au Văzut Sicriul Oamenii Au Înlemnit

8. Păstrați salamul doar la balcon sau la frigider, până va fi gata. 9. Serviți salamul crud zvântat tăiat felii subțiri, în calitate de aperitiv. Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

retelemele