Drob de ciuperci delicios și sățios O rețetă fără carne dar cu un gust extraordinar

Drob de ciuperci delicios și sățios  O rețetă fără carne dar cu un gust extraordinar

DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.

Reteta drobului de ciuperci:

Ingrediente:

500 g de ciuperci proaspete3 cepe

2 catei de usturoi1/2 cana de supa de legume2 linguri de faina

Sare si piper, dupa gustUlei pentru gatitPatrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Citește și  Mami tocmai a făcut apă de extraterestru pe podea fetița de 8 ani a sunat la ambulanță când mamei i s-a rupt apa dar au ajuns prea târziu.

Curata ciupercile si taie-le in bucati mici.

Intr-o tigaie incinsa cu ulei, prajeste ciupercile la foc mic pana cand isi pierd din volum si incep sa se rumeneasca.Adauga ceapa taiata cubulete si amesteca bine.

Condimenteaza cu sare, piper si usturoi tocat marunt. Gatiti amestecul timp de cateva minute, pana cand ceapa devine translucida.

Citește și  Ce trebuie sa ceri intr-un pomelnic 7 lucruri sa nu cumva sa le treci vreodata in pomelnicul dus la biserica

Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga faina, amestecand bine pana cand compozitia devine omogena.

Transfera amestecul de ciuperci intr-o tava de copt tapetata cu faina.

Toarna supa de legume peste ciuperci si presara patrunjel proaspat tocat.

Acopera tava cu folie de aluminiu si coace la 150 de grade Celsius timp de 30 de minute.

Citește și  Gabriela Cristea în mijlocul unei avalanșe de acuzații. Care a fost factorul declanșator ai uitat cine ai fost

După 30 de minute, îndepărtează folia de aluminiu și mai lasă drobul la copt încă 10-15 minute până când suprafața devine auriu închis.

Drobul de ciuperci este o alternativă excelentă pentru cei care vor să reducă consumul de carne sau să adopte o dietă vegetariană. În plus, acesta are un gust atât de bun încât nu vei simți nicio lipsă de carne. Poftă bună!

retelemele