Prăjitură Kinder fără coacere fragedă și aromată Se prepară din 400g biscuiți 800 ml lapte 6 linguri făină 100g unt 200g zahăr pudră și
DISCLAIMER: Acest site este neutru din punct de vedere politic și nu susține niciun partid sau ideologie politică.
Prăjitură fragedă și aromată, fără coacere – Aveți nevoie de 400g biscuiți, 800 ml lapte, 6 linguri făină, 100g unt, 200g zahăr pudră și…
Ingrediente necesare:
Mod de preparare:
Turnăm jumătate din cantitatea de lapte într-o oală. Adăugăm făina și zahărul și amestecăm timp de câteva minute, pe foc mic. Adăugăm și praful de budincă cu laptele rămas, adăugăm în oală și amestecăm până se îngroașă.
Lăsăm crema să se răcească un pic, după care încorporăm untul, zahărul vanilat și esența de vanilie. Trecem biscuiții prin lapte și formăm primul strat într-o tavă.
Întindem o parte din cremă peste care punem un strat de biscuiți și repetăm straturile până se termină ingredientele.
Ultimul strat va fi cel de biscuiți. Dăm tava la frigider pentru câteva ore.
Ulterior, decorăm cu un strat de frișcă și punem prăjitura înapoi la frigider pentru o oră.
Savurați cu poftă! Poftă bună!