Cașcaval de Casă Se face în 3 ore. Tot ce îți trebuie este 1 litru de lapte 300 ml smântână și 3 ouă

Cașcaval de Casă  Se face în 3 ore. Tot ce îți trebuie este 1 litru de lapte 300 ml smântână și 3 ouă

Ingrediente:

1 litru de lapte 1 lingură de sare 300 ml smântână 3 ouă

Mod de preparare:

Încălziți laptele într-un vas mare la foc mediu. Când începe să fiarbă, adăugați sarea și amestecați.

Citește și  Profetul indian Gupta Swami a prezis că din zona Bucovinei va fi cea mai puternică personalitate politică a mileniului care va fi mântuitorul omenirii.

Într-un bol separat, bateți smântâna cu ouăle.

Adăugați compoziția în lapte și amestecați bine.

Reduceți căldura la foc mic și fierbeți compoziția timp de aproximativ 5-10 minute sau până când începe să se îngroașe.

Citește și  ATENȚIE MARE DACĂ ȚI-AU INTRAT ÎN CASĂ GÂNDACI URÂT MIROSITORI TOAMNA IȘI CAUTĂ ADĂPOST IN LOCUINȚELE NOASTRE

Amestecați în mod constant pentru a evita formarea de cocoloașe sau arderea pe fundul vasului.

După ce compoziția s-a îngroșat, puneți-o într-o sită cu un tifon curat pentru a se scurge zerul.

Opțional, puteți adăuga o linguriță de turmeric pentru a obține o culoare galbenă mai intensă la cașcaval.

De asemenea, puteți adăuga ierburi aromatice precum mărar sau pătrunjel pentru a-i oferi o aromă mai puternică și puteți reduce cantitatea de sare în funcție de preferințe.

Citește și  Mihaela Bilic Nu Fugiți De Slănina De Porc Este Mai Aproape De Uleiul De Măsline Şi De Somon

Dacă doriți să obțineți cașcaval cu găuri, adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Lăsați cașcavalul să se răcească complet înainte de a-l tăia și servi.

Să vă fie de folos! Poftă bună!

retelemele