Ce să NU pui NICIODATA în Salata de Boeuf. Acest ingredient îi poate strica gustul

Ce să NU pui NICIODATA în Salata de Boeuf. Acest ingredient îi poate strica gustul

Salata de Boeuf este preparatul festiv care nu lipsește de pe mesele românilor de Sărbători, însă pentru a avea un gust delicios este important să știi pași pe care ar trebui să-i urmezi, dar și ingredientul care îi poate strica gustul.

Ingredientul care îi strică gustul

Maioneza este destul de importantă la salata de boeuf deoarece are rolul de a lega compoziția și trebuie preparată ca la carte.

Chiar dacă foarte multe gospodine aleg să o cumpere din comerț, maioneza are un gust mult mai bun dacă este preparată acasă. Cea din comerț sau maioneza vegetală îi poate strica gustul preparatului

Citește și  Raisa Maria A Fost Găsită Moartă, La 100 De Metri De Casă. Fetiţa De Nici 3 Anișori Dispăruse Ieri La Breasta, În Dolj

Ingredientele care influențează salata de boeuf sunt castraveții murați și gogoșarii, iar înainte de a adăuga în salată aceștia trebuie gustați pentru a observa dacă sunt sărați sau acri.

Îi poți lăsa în apă rece timp de jumătate de oră, asta dacă au exces de sare sau de oțet.

Citește și  Românul care a inventat o baterie nucleară capabilă să alimenteze cu electricitate un cartier rezidenţial timp de 100 de ani. I se spune Micul Einstein

În ultima perioadă se pune foarte mare accent pe plating, iar unul dintre cele mai folosite modele pe salată de boeuf sunt brăduții sau salata de boeuf în formă de brăduț.

Citește și  Care este legătură între Călin Georgescu Asociaţia Română a Clubului de la Roma Mugur Isărescu

Gospodinele aleg să decoreze cu măsline, ouă, castraveți, porumb, pătrunjel sau chiar gogoșari, în funcție de răbdare.

retelemele