Mihai Pascu mărturisiri controversate despre fiul său după mai bine de jumătate de an de la tragedia din 2 Mai Acest copil a fost ca un trofeu. Ireal cum îi motivează consumul de substanțe interzise

Mihai Pascu mărturisiri controversate despre fiul său după mai bine de jumătate de an de la tragedia din 2 Mai Acest copil a fost ca un trofeu. Ireal cum îi motivează consumul de substanțe interzise

Mihai Pascu a făcut declarații controversate, în care a vorbit despre Vlad Pascu, fiul său, care a provocat tragedia din 2 Mai. Printre mărturisirile sale se numără și faptul că băiatul său nu a consumat substanțe interzise în noaptea tragediei.

Mihai Pascu: ,,Toată lumea vorbește că a fost drogat”

De asemenea, el susține că substanțele interzise care s-au depistat în sânge au provenit de la o escapadă din Olanda.

Mai mult decât atât, el mai spune că nu va ajuta pe nimeni dacă fiul său va sta în închisoare zeci de ani, potrivit Realitatea.net.

Citește și  Imaginea Făcută Publică De Victor Slav Fanii Au ReacționatCasă De Piatră Gabriela E Superbă

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia din 2 Mai

„Ce înseamnă droguri? Pentru că toată lumea vorbește că a fost drogat… iată valorile drogurilor în seara aceea, atenție cei care pleacă în străinătate, asta a făcut în Olanda, cocaină. Acest copil a fost ca un trofeu, este un trofeu”, a spus Mihai Pascu, tatăl lui Pascu, care a prezentat pe telefonul mobil datele cu analizele fiului.

Declarațiile lui Vlad Pascu, la opt luni de la tragedie

Vlad Pascu a făcut declarații pentru prima dată despre tragedia care a şocat țara, petrecută în august 2023 în localitatea 2 Mai de pe litoral. El a spulberat un grup de tineri, ucigându-i pe loc pe doi dintre ei.

Citește și  Uluitor! Cristina Cioran Anunță O Nouă Sarcină, Iar Tatăl Este O Surpriză Totală!”

Declarațiile lui Vlad Pascu, la opt luni de la tragedie

Acesta a mărturisit că are remușcări, că ar vrea să dea timpul înapoi şi îi pare rău că a „pierdut niște timp”.

Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit”, spune Vlad Pascu.

Citește și  Andra, mesaj emoționant după 13 ani de căsnicie. Moment special în timpul vacanței

„Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta. Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat”, a mai spus Vlad Pascu, potrivit  Antena 3.

retelemele