Mircea Dușa a murit la 67 de ani. Fostul ministru al Apărării suferea de o boală grea

Doliu în lumea politica românescă! Mircea Dușă a murit la 67 de ani. Fostul ministru social-democrat de Interne și al Apărării a pierdut lupta cu o boală grea. Anunțul trist a fost făcut de Marcel Ciolacu, președinte PSD. Și Victor Ponta a postat un mesaj de adio.

Fostul ministru s-a stins din viață în această dimineață.

Citește și Tragedie în Sibiu Geanina prevestire fatidică.

Primele informații arată că Mircea Dușa s-a confruntat cu probleme de sănătate. Politicianul a avut nevoie de îngrijirile medicilor în luna iulie, când a participat la un eveniment.

Citește și  Vești bune pentru seniori Pensiile vor fi majorate în următoarea perioadă. Anunțul făcut de premierul României

Mircea Dușa a murit

Președintele PSD a postat un mesaj pe Facebook prin intermediul căruia a anunțat că Mirea Dușă a murit. Marcel Ciolacu a dat vestea tristă în urmă cu câteva minute, iar postarea a strâns sute de reacții. Oamenii sunt șocați.

Fostul ministru era cunoscut cu problemele de sănătate cu care se confrunta de ceva vreme. Mircea Dușă a decedat, iar vestea a venit ca un fulger pentru politicieni.

Citește și Tatăl Lidiei Buble tăcut despre relația cu Horațiu Nicolau

Citește și  De ce prefera barbatii in varsta femeile tinere. Explicatia te uimeste. Punem pariu ca nu te gandeai la asa ceva

„Am aflat cu mare tristețe vestea dispariției în această dimineață a colegului nostru social-democrat Mircea Dușa. În toate demnitățile publice pe care le-a avut,

fie că a fost vorba de ministru al Apărării, de Interne sau pentru Relația cu Parlamentul, prefect sau aparlamentar, Mircea Dușa și-a făcut datoria cu onoare și respect pentru interesul public. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Marcel Ciolacu.

Victor Ponta, mesaj de adio pentru Mircea Dușa

Românii știu că Mircea Duță a fost ministru de Interne în cadrul guvernului condus de Victor Ponta, în anul 2012. Politicanul a postat un mesaj trist pe Facebook, după ce a aflat că acesta s-a stins din viață.

Citește și  Cine este polițistul care a murit în timp ce încerca să își salveze prietenul. Mădălin avea 37 de ani Suntem alături de familie

Citește și Un agricultor din Ariniș se ocupă singur de cinci solarii la 72 de ani

„Mircea Dușa ! A fost un român și un bărbat adevărat, un prieten loial și un om politic valoros. Sunt mândru că am fost împreună în echipa politică și guvernamentală care a făcut multe lucruri bune pentru oameni.

Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Victor Ponta pe Faceook.

Mircea Dușa a fost deputat PSD în perioada 2004-2008. Fostul politician s-a bucurat de funcția de ministru de Interne din luna august, 2012, până în decembrie. Ulterior, acesta a fost ministru al Apărării.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *