Mircea Dușa a murit la 67 de ani. Fostul ministru al Apărării suferea de o boală grea

Doliu în lumea politica românescă! Mircea Dușă a murit la 67 de ani. Fostul ministru social-democrat de Interne și al Apărării a pierdut lupta cu o boală grea. Anunțul trist a fost făcut de Marcel Ciolacu, președinte PSD. Și Victor Ponta a postat un mesaj de adio.

Fostul ministru s-a stins din viață în această dimineață.

Citește și Tragedie în Sibiu Geanina prevestire fatidică.

Primele informații arată că Mircea Dușa s-a confruntat cu probleme de sănătate. Politicianul a avut nevoie de îngrijirile medicilor în luna iulie, când a participat la un eveniment.

Citește și  Legătura nebănuită dintre principele Radu şi Carmen Tănase: “Îl iubesc foarte mult”

Mircea Dușa a murit

Președintele PSD a postat un mesaj pe Facebook prin intermediul căruia a anunțat că Mirea Dușă a murit. Marcel Ciolacu a dat vestea tristă în urmă cu câteva minute, iar postarea a strâns sute de reacții. Oamenii sunt șocați.

Fostul ministru era cunoscut cu problemele de sănătate cu care se confrunta de ceva vreme. Mircea Dușă a decedat, iar vestea a venit ca un fulger pentru politicieni.

Citește și Tatăl Lidiei Buble tăcut despre relația cu Horațiu Nicolau

Citește și  Doliu în muzica din România. A murit o adevărată legendă

„Am aflat cu mare tristețe vestea dispariției în această dimineață a colegului nostru social-democrat Mircea Dușa. În toate demnitățile publice pe care le-a avut,

fie că a fost vorba de ministru al Apărării, de Interne sau pentru Relația cu Parlamentul, prefect sau aparlamentar, Mircea Dușa și-a făcut datoria cu onoare și respect pentru interesul public. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Marcel Ciolacu.

Victor Ponta, mesaj de adio pentru Mircea Dușa

Românii știu că Mircea Duță a fost ministru de Interne în cadrul guvernului condus de Victor Ponta, în anul 2012. Politicanul a postat un mesaj trist pe Facebook, după ce a aflat că acesta s-a stins din viață.

Citește și  Doliu în lumea filmului!

Citește și Un agricultor din Ariniș se ocupă singur de cinci solarii la 72 de ani

„Mircea Dușa ! A fost un român și un bărbat adevărat, un prieten loial și un om politic valoros. Sunt mândru că am fost împreună în echipa politică și guvernamentală care a făcut multe lucruri bune pentru oameni.

Dumnezeu să îl odihnească”, a scris Victor Ponta pe Faceook.

Mircea Dușa a fost deputat PSD în perioada 2004-2008. Fostul politician s-a bucurat de funcția de ministru de Interne din luna august, 2012, până în decembrie. Ulterior, acesta a fost ministru al Apărării.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *