Profețiile unui călugăr misterios! Un sfert din omenire va muri, vezi în primul comentariu

Profețiile unui călugăr misterios! Un sfert din omenire va muri, vezi în primul comentariu

Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, muncesc cu pasiune și dedicație la casa lor de la țară, implicându-se în activitățile specifice sezonului de primăvară. În timp ce Dragoș se ocupă de arat cu tractorul, Dana, asistată de fiica lor cea mică, vopsește pomii din livadă cu var pentru a-i proteja de dăunători. Pe lângă patiseria-cofetăria pe care Dana o administrează cu succes, Dragoș intenționează să lanseze o afacere cu suc de mere, pe care o va denumi sugestiv… Bucuros.

Cei doi sunt adesea apreciați pentru viața simplă și autentică pe care au ales să o trăiască la țară, departe de agitația urbană a Bucureștiului. Dana și Dragoș se bucură de liniștea rurală, dar aceasta vine și cu provocarea muncii fizice, care uneori durează de la primele ore ale dimineții până la apus, conform informațiilor de la LPF. Imaginile recente îi surprind în mijlocul acțiunii, în grădină și în livadă, lucrând împreună cu toată familia.

Familia Bucur-Nălbaru trăiește o viață liniștită în Moșteni-Greci, un sat din comuna Boțești, județul Argeș, unde și-au construit o casă modernă, respectând tradițiile locale. Odată cu sosirea primăverii, cuplul se ocupă de diverse treburi gospodărești, atât în curte cât și în grădină și livadă. Dana a fost surprinsă recent în livadă, vopsind pomii împotriva dăunătorilor, iar fiica ei, Roxana Indira, a ajutat-o cu entuziasm.

Grădina familiei este pregătită pentru a fi cultivată cu legume, după cum a anunțat Dana pe Instagram, folosind hashtagul #descoperindfericirealatara. “Curând aici vor fi legume”, a scris Dana în dreptul unei poze în care Dragoș apare pe tractor, pregătind terenul.

Citește și  Povestea tatălui care-și crește singur bebelușul după ce soția lui a murit a impresionat mii de români din țară și de peste hotare.

Anul trecut, în octombrie, Dragoș declara că visul său este să dețină un tractor și să producă suc de mere din propria livadă. “Mi-am luat tractor, îmi iese imediat sucul de mere Bucuros”, spunea el într-un interviu.

Afacerea de suflet a familiei este patiseria-cofetăria, care a început să atragă tot mai mulți clienți fideli. “Patiseria este o joacă ce se transformă treptat într-o activitate serioasă. Oamenii din Otopeni ne cunosc și avem clienți care vin zilnic pentru pâine și în fiecare weekend pentru plăcinte, checuri sau prăjituri”, a declarat Dragoș.

Citește și  Informația dimineții despre Busu Prezentatorul de la PRO TV a făcut anunțul Aș pleca. De tot

El a explicat că îi place să aibă mereu soluții de rezervă și că nu dorește să depindă doar de cariera în film și televiziune. “Este încurajator să faci lucruri reale, palpabile, care au valoare în plan fizic”, a adăugat el.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *