Angela Similea o voce legendară luptă cu probleme financiare mari

Angela Similea o voce legendară luptă cu probleme financiare mari

Angela Similea, una dintre cele mai mari voci ale Romaniei, trece prin momente dificile. La varsta de 74 de ani, artista se confrunta cu probleme financiare majore si a fost nevoita sa paraseasca casa in care a locuit ani de zile. Sa descoperim mai multe despre situatia actuala a celebrei cantarete.

O viata plina de provocari

Angela Similea a avut o cariera impresionanta si a cucerit inimile multor oameni prin vocea sa unica si interpretarile sale de neuitat. Din nefericire, artista a trecut prin momente grele in viata sa. In anul 2009, sotul sau si mama sa au murit, iar la scurt timp, Angela Similea a pierdut si nasul de cununie si unul dintre frati.

De atunci, viata cantaretei nu a fost usoara. Aceasta a avut nevoie sa faca fata multor provocari, inclusiv problemelor financiare. In anul 2011, Angela Similea a ramas vaduva si a fost nevoita sa renunte la casa in care locuia cu sotul sau, precum si la apartamentul din Bucuresti.

Citește și  Pentru Ce Sumă Cântă Eva Kiss În Danemarca Cântăreața Și Soțul Ei Locuiesc În Copenhaga

Probleme financiare majore

Dupa ce a ramas singura, Angela Similea s-a confruntat cu datorii imense, pentru creditul contractat in anul 2007, in valoare de 700.000 de euro. Nu a mai putut plati ratele la banca si, in cele din urma, a fost nevoita sa vanda vila in care locuia cu sotul ei, situata in comuna Belciugatele, langa Bucuresti.

Citește și  Tratament naturist eficient împotriva tusei . Remediu preparat acasă

In prezent, artista locuieste la niste prieteni care s-au oferit sa o ajute, intr-o casa situata pe Calea Plevnei. Din pacate, problemele financiare nu au incetat sa apara, iar situatia cantaretei ramane una delicata.

O noua provocare in pandemie

Pe langa problemele financiare, Angela Similea a trebuit sa faca fata si pandemiei de Covid-19. In fiecare an, aceasta mergea la fiul si nepotii ei, stabiliti in Statele Unite ale Americii, insa in acest an nu a putut sa paraseasca tara.

Cu toate acestea, artista nu isi pierde speranta si continua sa ofere lumii muzica sa unica si frumoasa. Fanii sai ii sunt alaturi in aceste momente dificile si ii ofera sprijinul de care are nevoie.

Citește și  S-a publicat tabelul cu recalcularea pensiilor. Vezi ce pensie primești din 2024

Concluzie

Angela Similea este una dintre cele mai mari voci ale Romaniei si a adus multa bucurie si emotie prin muzica sa. Viata ei a fost plina de provocari si momente grele, dar artista a continuat sa lupte. In prezent, se confrunta cu probleme financiare majore si a fost nevoita sa paraseasca casa sa. Cu toate acestea, Angela Similea ramane un simbol al muzicii romanesti si va fi mereu in inimile noastre.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *