Irina Loghin, La 84 De Ani: Secretul Sănătății Și Frumuseții

Irina Loghin, La 84 De Ani: Secretul Sănătății Și Frumuseții

Irina Loghin, secretul frumuseții la 84 de ani: o dietă bazată pe alimente verzi

O viață în armonie cu natura și un regim alimentar sănătos – cheia pentru o frumusețe de invidiat la vârsta de 84 de ani

Irina Loghin, legendară cântăreață de muzică populară românească, a impresionat întotdeauna publicul nu doar prin vocea sa inconfundabilă, ci și prin aspectul său impecabil. Cum reușește să arate atât de bine la o vârstă înaintată? Secretul ei constă într-o dietă bazată pe alimente verzi, dezvăluite cu generozitate de-a lungul timpului.

Salata verde, rucola și spanacul sunt alimentele de bază din meniul zilnic al Irinei Loghin. Acestea nu doar că îi oferă o sursă importantă de nutrienți esențiali, dar au și beneficii vizibile asupra frumuseții pielii și a întregului organism. Într-un interviu recent, artista a mărturisit: “Am fost acum în Spania, şi la masă m-am dus şi mi-am umplut trei castroane cu ierburi: unul cu salată, unul cu rucola şi unul cu spanac. Le-am mâncat pe toate.”

Conștientă de importanța unei alimentații echilibrate, Irina Loghin a renunțat la carne cu peste 30 de ani în urmă. Această decizie a fost influențată de o experiență traumatică din tinerețe, când a asistat la sacrificarea unui miel. De atunci, a ales să adopte un stil de viață vegetarian. “N-am mai pus gura pe carne de 30 de ani. Am asistat cândva la sacrificarea unui miel și, de atunci, n-am mai fost om. E și el un suflet, nu-mi face deloc plăcere să văd pe cineva cum se înfurcă dintr-o friptură”, a declarat interpreta.

Citește și  Uluitor! Cristina Cioran Anunță O Nouă Sarcină, Iar Tatăl Este O Surpriză Totală!”

În plus, cântăreața acordă o atenție deosebită pregătirii alimentelor în casă. Ea preferă să consume produse naturale și să evite cele procesate. “Meniul meu este mai mult pe bază de soia. Consum foarte mult peste, mai ales conserve de ton cand sunt la drum. Mananc in fiecare zi fructe de tot felul, iar cruditatile nu-mi lipsesc de pe masa”, a adăugat Irina Loghin.

Una dintre preocupările majore ale femeilor trecute de 30 de ani este apariția gușei. Cântăreața a dezvăluit și un truc pentru a scăpa de această problemă estetică: “Demachiatul obligatoriu seara, dar cum? Luați ulei de măsline cu lapte. Amestecați jumătate și jumătate. (…) Pentru guşuliţa care se formează chiar de la 30 de ani. Să aveți mâna foarte degajată. Mergeți până aveți răbdare. Astfel nu se mai formează gușa.”

Citește și  Vestea tristă A MURIT un mare actor român iar Oana Sîrbu a făcut anunțul dureros

Irina Loghin demonstrează că frumusețea și vitalitatea pot fi menținute prin adoptarea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Atunci când nu se află în turnee, artista preferă să petreacă timp în natură, parcurgând cu pas alert aleile Parcului Herăstrău.

Citește și  Greşeala pe care credincioşii o fac cel mai frecvent în post. Părintele Vasile Ioana În felul acesta ne vom purifica de tot ce e rău în noi și ne vom schimba viețile

Astfel, secretul frumuseții și vitalității la vârsta de 84 de ani al Irinei Loghin constă într-o alimentație bazată pe alimente verzi, renunțarea la carne și adoptarea unui stil de viață activ în armonie cu natura. Toate aceste aspecte contribuie la menținerea aspectului său demențial și la admirarea publicului pentru energia și pasiunea pe care le transmite în fiecare spectacol.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *