Adela Popescu, dezvaluiri despre fiica ei. „Nu vreau sa iau secretul in mormant”

Adela Popescu, dezvaluiri despre fiica ei. „Nu vreau sa iau secretul in mormant”

Îndrăgita prezentatoare TV Adela Popescu a vorbit despre… fiica ei în emisiunea pe care o moderează la Pro TV, uimind pe toată lumea. După cum se știe, Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, au trei copii împreună, însă toți sunt băieți.

Totuși, referitor la fiica despre care vorbește actrița, nu trebuie să vă gândiți la un copil dintr-o altă relație. Pur și simplu, Adela Popescu a amintit de Jennifer Dumitrașcu, cea care i-a fost fiică în serialul „Îngerașii”.

Adela Popescu, dezvăluiri despre fiica ei

Adela Popescu a făcut o mărturisire în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, „Vorbeşte lumea”, care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Înainte să intre în platou o invitată, prezentatoarea a dezvăluit un „secret”, şi anume că are o fată. Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea, mamă a trei copii, a rostit câteva cuvinte, la care fanii au rămas fără suflare.

Citește și  Ce pensie primește Maria Băsescu! Soția fostului președinte al României încasează lunar o sumă la care nimeni nu se aștepta

Cred că a venit momentul să vă fac o destainuire foarte importantă. Nu vreau să iau secretul în mormânt, când o să fie cazul. Eu am o fată”, a spus preznetatoarea TV.

Pe același ton, Adela Popescu a completat însă că este vorba de Jennifer Dumitrașcu, tânăra care i-a fost fiică în serialul „Îngerașii”, filmat în urmă cu 14 ani.

Jennifer Dumitrașcu e acum o domnișoară în toată regula, e cunoscută sub numele de Jennifer 911 și pentru moment e mult mai orientată către muzică decât spre actorie.

Adela Popescu, momente dificile la începutul carierei

Citește și  Monica Anghel, în doliu

Adela Popescu a trecut prin momente dificile la începutul carierei sale. Acum, însă, este una dintre cele mai apreciate şi iubite prezentatoare TV, are o frumoasă familie împreună cu Radu Vâlcan și este o mamă extraordinară. Cu toate acestea, puţină lume ştie că a avut perioadă groaznică în care credea că o să moară în somn.

Invitată în podcastul părintelui Visarion Alexa, prezentatoarea a vorbit cu sinceritatea despre clipele grele prin care a trecut la începutul carierei. Pentru că muncea pe brânci și nu mai avea timp să se odihnească, a început să aibă atacuri de panică.

Am descoperit, în timp că de fapt erau niște atacuri de panică, pe care le aveam deseori în somn. Totul era foarte mult. Nu puteam să cuprind tot ceea ce mi se întâmpla. Jucam enorm atunci, zile întregi, cu pauză de masă în care nu știai dacă să mănânci sau să dormi. De regulă, eram protagonistă, asta însemna că filmam tot timpul. Nu prea existau secvențe fără mine.

Citește și  ENEL a anunțat schimbări importante care îi vizează pe toți românii. Avertisment pentru toți clienții

Când povesteam cu familia mea despre perioada grea prin care am trecut, cu anxietăți, mi-au spus «dar noi cum de nu am știut asta?». Iar eu le-am răspuns: «Nici eu n-am știut să vă spun». La un moment dat, am ajuns la concluzia că o jumătate de an n-am dormit noaptea, pentru că mi-era teamă să adorm, credeam că o să mor”, a dezvăluit prezentatoarea TV.

În altă ordine de idei, dezvăluirile făcute de Adela Popescu despre fiica ei i-au luat prin surprindere pe fani și pe telespectatori, însă soția lui Radu Vâlcan a lămurit situația, precizând că a fost vorba de rolul din serialul „Îngerașii”

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *