Profetia lui Arsenie Boca înainte de moarte România va fi invada de catre Ce a spus că se va întâmpla la noi în ţară Bolovani de foc

Profetia lui Arsenie Boca înainte de moarte România va fi invada de catre Ce a spus că se va întâmpla la noi în ţară Bolovani de foc

Incredibil! Ce previziune a avut părintele Arsenie Boca înainte de a se stinge din viață.

România este în pericol și va fi atacată de către Rusia. Ce a spus călugărul mai exact?

După ce a murit părintele Arsenie Boca, mai multe profeții de-ale sale s-au adeverit.

Previziunile uluitoare făcute de către călugăr fac referire la viitorul statului român.

Printre acestea, se regăseşte şi una cu privire la Rusia, care ar urma să atace România.

De-a lungul vieții sale, Arsenie Boca a avut mai multe previziuni ce s-au adeverit.

Citește și  Am 70 De Ani Și Sunt Virgină. Toată Lumea Mă Întreabă Cum E Posibil…” Povestea Acestei Femei A Făcut Înconjurul Lumii

Cunoscutul călugăr povestea înainte să moară, că într-o perioadă imediat următoare România va fi invadată de Rusia.

Călugărul le-a spus, astfel mai multor persoane, că ţara noastră va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, însă după aceea, aceste ţări vor fi lovite de mai mulți ”bolovani de foc”.

Profeție legată de capitala României

O altă profeţie făcută de către Arsenie Boca făcea referire la capitală României, Bucureşti. Călugărul susținea faptul că, oraşul mai are dreptul la o singură greșeală.

”S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo”, a spus, în trecut, Arsenie Boca.

Citește și  Premierul Ciolacu Propune Un Mecanism De Impozitare A Pensiilor Bazat Pe Puterea De CumpărareATENȚIE! Se mărește plafonul de impozitare a pensiilor! Anunț foarte important pentru toți pensionarii

Printre profeţiile părintelui se regăseşte şi izbăvirea pe care toţi creştinii ortodocşi o aşteaptă.

Înainte de a trece la cele veşnice, Arsenie Boca a spus că există speranţe pentru români, dacă îşi păstrează calea dreaptă. Arsenie Boca avea credinţa că statul roman va avea oameni mântuiţi.

”Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem.

De asemenea au rămas scrise multe mărturii despre profeţiile părintelui, care avertiza la începutul anilor 1940 că „prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, a mai spus cunoscutul călugăr.

Citește și  Vestea tristă A MURIT un mare actor român iar Oana Sîrbu a făcut anunțul dureros

Părintele Arsenie Boca: ”Vor veni timpuri grele”

Arsenie Boca a fost stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop, unde, datorită

personalității sale, veneau mii și mii de credincioși, fapt pentru care a fost hărțuit de Securitate. Acesta le menționa tuturor că vor veni vremuri grele, iar cei buni vor oferi jertfe mari.

“Vor veni timpuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși, îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune multe impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul”, a mai prezis Arsenie Boca.

retelemele