Cum a fost surprinsă Andreea Esca atunci când credea că nu o vede nimeni. Reacția vedetei când a văzut că e filmată

Cum a fost surprinsă Andreea Esca atunci când credea că nu o vede nimeni. Reacția vedetei când a văzut că e filmată

Andreea Esca a fost surprinsă într-o ipostază inedită, atunci când credea că nu o vede nimeni. Știrista a fost filmată de o colegă de breaslă, în timp ce se afla în pauza publicitară. Este vorba despre Andreea Marinescu, o altă prezentatoare cunoscută de la același post de televiziune, PRO TV. Iată care a fost reacția vedetei atunci când a constatat că a fost filmată!

Andreea Esca a fost surprinsă de una dintre colegele ei, atunci când credea că nu o vede nimeni. Mama Alexiei Eram a fost filmată într-o ipostază inedită de Andreea Marinescu. Imaginile cu cea dintâi au fost captate în timp ce credea că are parte de puțină „intimitate’, în pauza publicitară. Ulterior, ea a constatat că a fost văzută și a avut o reacție fabuloasă.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vreme de mai bine de un deceniu, vedeta le-a adus românilor cele mai importante noutăți prin intermediul televizorului. Din fața micilor ecrane, aceasta e urmărită și acum de milioane de telespectatori, din țară sau din străinătate, fiind apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă întotdeauna.

De fiecare dată, Andreea Esca este o apariție impecabilă pe sticlă. Orele petrecute la muncă aproape în fiecare zi își pun însă amprenta și asupra ei, astfel că, uneori, simte nevoia să se relaxeze puțin. Recent, ea a fost surprinsă de una dintre colegele ei, Andreea Marinescu, în timp ce stătea întinsă pe o canapea, în pauza publicitară.

Citește și  Ce pensie primești daca ai muncit mai puțin de 15 ani. Condiția e să fi cotizat măcar 10 ani

Așadar, atunci când credea că nu o vede nimeni, Andreea Esca a încercat să se relaxeze pentru scurt timp, în pauza publicitară. Drept urmare, s-a întins pe o canapea și a vorbit câteva minute la telefon. Ipostaza inedită cu știrista de la PRO TV a fost surprinsă de Andreea Marinescu, iar amândouă au urcat imaginile pe Internet, semn că s-au amuzat de situație.

Potrivit filmulețului postat de cele două în mediul online, Andreea Esca a început să râdă copios când a văzut că este filmată. De asemenea, știrista a postat și un mesaj amuzant în mediul online, explicând care e motivul pentru care s-a „întins’ puțin pe canapea.

Citește și  Cristi Chivu și-a povestit drama: După ce tata a murit…

„Când se prind colegele că te-au lăsat șalele… și te „întinzi’ un pic așteptând în fața camerei de montaj :)’, a scris Andreea Esca la InstaStory.

Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram, au o relație minunată și se înțeleg ca două bune prietene, deși, uneori, se mai ceartă. Deși își dorește să știe detalii din relația tinerei cu Mario Fresh, prezentatoarea e de părere că e mai bine să nu-și dea cu părerea. Astfel, ea preferă să fie cât se poate de rezervată.

Citește și  Am 70 De Ani Și Sunt Virgină. Toată Lumea Mă Întreabă Cum E Posibil…” Povestea Acestei Femei A Făcut Înconjurul Lumii

„Suntem prietene, ne certăm, ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri.

retelemele