Gigi Becali îngerul păzitor al mamei sale la o clinică privată

Gigi Becali îngerul păzitor al mamei sale la o clinică privată

Gigi Becali și mama sa – o legătură specială

Gigi Becali, unul dintre cei mai cunoscuți și bogați oameni din România, ține foarte mult la mama sa, Alexandrina.

Femeia în vârstă de 91 de ani este o prezență discretă și foarte credincioasă, îmbrăcată mereu în culoarea neagră pentru a purta doliu în memoria soțului său decedat și a surorii mai mari a milionarului. Recent, Gigi Becali a fost văzut la o clinică privată din București, unde a mers împreună cu părintele său pentru un control medical.

Patronul celor de la FCSB a mărturisit de mai multe ori că își iubește și respectă enorm mama pentru modul în care l-a crescut, educat și protejat.

Citește și  Fiica din Iași îl caută pe tatăl dispărut de 12 ani

De altfel, Gigi Becali a fost extrem de grijuliu cu părintele său în timpul vizitei la clinică, asigurându-se că nu se simte singur și că ajunge în siguranță înăuntru.

O relație bazată pe iubire și respect reciproc

Gigi Becali și mama sa au o relație specială, bazată pe iubire și respect reciproc.

Milionarul nu își ascunde afecțiunea pentru femeia care i-a dat viață și care îl susține necondiționat. Alexandrina Becali este o persoană discretă și nu apare prea des în public, însă atunci când o face, îi impresionează pe toți prin modestia și eleganța sa.

Deși Gigi Becali este un om puternic și influent, nu uită niciodată de unde a plecat și de cine l-a ajutat să ajungă acolo unde este astăzi. Mama sa a fost mereu alături de el și l-a susținut în orice moment, motiv pentru care patronul celor de la FCSB o consideră un înger păzitor.

Citește și  Cum arată fiica Prinţesei Diana, nu a știut nimeni până acum de existența ei! Asemănarea este impresionantă

Oameni mărinimoși oferă ajutorLa plecare de la clinică, Gigi Becali a fost ajutat de câțiva oameni mărinimoși, care s-au oprit pentru a ajuta-o pe mama sa să urce în mașină. Milionarul le-a oferit niște bani ca semn de apreciere pentru fapta lor bună, dar și pentru că au ajutat-o pe cea mai importantă persoană din viața sa.

Alexandrina Becali este un exemplu de putere, modestie și eleganță. Femeia a reușit să își crească fiul într-un mod exemplar, iar acum, la bătrânețe, își petrece timpul alături de el, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună. Gigi Becali este un fiu devotat, care își iubește și își respectă enorm mama și care nu va uita niciodată sacrificiile pe care ea le-a făcut pentru el.

Citește și  Angela Socol o moldoveancă de treizeci și doi de ani s-a măritat cu un pensionar italian de optzeci și unu de ani. Ce a urmat pare desprins din filme

În concluzie, relația dintre Gigi Becali și mama sa, Alexandrina, este una specială, bazată pe respect, afecțiune și iubire necondiționată. Alexandrina Becali este o persoană discreționară, dar puternică și elegantă, care a fost mereu alături de fiul său și l-a susținut în orice moment. Gigi Becali este un fiu devotat, care își iubește și își respectă enorm mama și care va fi mereu recunoscător pentru sacrificiile pe care ea le-a făcut pentru el.

retelemele