Florin Busuioc mărturisire șocantă Mi-am lăsat familia și nu regret

Florin Busuioc mărturisire șocantă Mi-am lăsat familia și nu regret

Florin Busuioc a vorbit despre familia lui în emisiunea Danei Săvuică „E OK să fii vedetă?” și a făcut câteva declarații neașteptate.

Prezentatorul buletinului meteo de la PRO TV a vorbit despre motivele pentru care și-a părăsit familia susținând că nu regretă nicio clipă că a făcut asta.

Florin Busuioc a reluat legătura cu fiul său

Actorul a vorbit despre încercările prin care a trecut de-a lungul vremii și a spus că dacă nu avea curajul să se

Citește și  Carmen Serban adevarul despre fetita ei La nastere a avut niste probleme si

desprindă de ai lui nu avea niciodată cariera de care se bucură azi și nu cunoștea atâția oameni impresionanți, oameni providențiali care i-au marcat traiectoria profesională.

Florin Busuioc a vorbit în emisiunea pe care fosta vedetă Playboy, Dana Săvuică, o realizează pentru revista OK Magazine.

Acesta a spus că în anul 1990 nu s-a gândit nicio secundă la posibilitatea de a face carieră în televiziune, căci marele lui vis era acela de a fi un actor bun pe o scenă mare a teatrului românesc.

Citește și  Au Reapărut Pe Piață Țigările Carpați Și Snagov. Nu Mai Sunt Făcute În România. Cât Costă Un Pachet

„Mă simt vinovat, foarte vinovat, dar nu regret”

Acesta a vorbit și despre controversata relație pe care o are cu fiul său, despre care a spus că îi pare rău pentru felul

în care s-a purtat cu el și chiar i-a scris un mesaj când acesta se zbătea între viață și moarte după infarctul pe care l-a suferit pe scena unui teatru din Craiova. De altfel, o perioadă, Busu a lipsit de pe micul ecran.

Citește și  Bula catre tatal sau a doua zi dupa noaptea nuntii

„În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamț și am făcut o familie acolo, n-aș fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Și mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău,

mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc recent, pentru OK MAGAZINE, scrie fanatik.ro

retelemele