Un artist iubit de muzică populară se află acum într-un azil de bătrâni

Un artist iubit de muzică populară se află acum într-un azil de bătrâni

Omul-orchestră, așa cum este poreclit datorită talentului său de a cânta la mai multe instrumente, este internat într-un azil din Capitală. Artistul a ales să se mute aici pentru a găsi alinare după pierderea soției sale, conform playtech.ro.

La vârsta de 87 de ani, a devenit văduv în 2016 și nu s-a putut descurca cu singurătatea. A decis să se mute într-un cămin, unde se simte înconjurat de multe persoane și primește sprijinul necesar.

Unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști de muzică populară, se află acum într-un azil de bătrâni.

Viața la cămin i s-a potrivit perfect lui Ion Lăceanu, pentru că a găsit noi prieteni și primește îngrijire medicală.

Citește și  David Măruță a comis-o grav Nu s-a mai abținut

Cu toate acestea, este dezamăgit de faptul că foștii săi colegi din industria muzicală, cu care a mers în turnee în întreaga lume, l-au uitat. Telefonul nu mai sună la fel de des acum.

Artistul menționează că își asigură locul în cămin din pensie și că fiul său îi aduce tot ceea ce are nevoie.

Citește și  Cel mai minunat banc citit vreodată! Primăvara: Furnica sapă, face straturi, pune seminţe. Greierele se plimbă pe stradă. – Ce faci greieraş? – Merg la un tenis cu băieţii. – Măi, măi! Să nu vii la iarnă să-mi ceri mâncare, că nu stiu ce-ţi fac! Vara: Furnica seceră, coseşte, adună. Greierele trece pe stradă cu chitară în mână. – Ce faci greieraş?

Ion Lăceanu a trăit o viață pe marile scene și a lăsat un impact puternic cu recitalul său la Ambasada României din America în 1963, în onoarea lui John F. Kennedy, cu doar câteva luni înainte ca politicianul să fie asasinat.

retelemele