Imagini de colecție Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie

Imagini de colecție Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie

Mihai Bendeac, juratul iUmor, este pe care să își lanseze cartea “Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama”. 

Cu această ocazie, actorul a postat o fotografie cu el de pe vremea când era elev.

Mihai Bendeac este destul de discret în cee ace privește viața lui personală și de prea puține ori s-a lăsat fotografiat 

în preajma femeilor pentru că nu a vrut să dea startul controverselor.

Citește și  În presa românească au apărut mesaje conform cărora actorul Florin Zamfirescu ar fi încetat din viață

Singura cu care se afișează constant în fotografii și în story-uri pe contul său de Instagram este mama lui, despre care el spune că e cea mai importantă femeie din viața sa.

Mihai Bendeac – cariera de scriitor

Citește și  Eva Maruta castiga enorm din Tik Tok la doar sapte ani.

Părinții săi, Emilia și Dan Bendeac, sunt cei mai mari fani ai artistului și mereu îl sprijină necondiționat în toate proiectele sale. 

Părinții lui Mihai sunt împreună de o viață, iar relația lor l-a făcut întodeauna pe actor să îi admire. Mihai Bendeac are un frate mai mic, Andrei, care deși este stabilit peste hotare, păstrează legătura în permanență cu familia sa.

Citește și  Sora Lui Leo De La Strehaia A Pus Ochii Pe Irinel Columbeanu Prințul Țiganilor Și Fostul Milionar Ar Putea Deveni Cumnați

Mihai e tare mândru de frumoasa familie din care face parte și ori de câte ori are ocazia îi precizează pe membrii familiei sale, fiind recunoscător pentru copilăria lui. 

Tot cu gândul la copilărie, actorul a postat de curând o fotografie cu el de pe vremea când abia învăța să scrie și era elev în clasa I.

retelemele