Am 48 de ani și o soție teribil de atrăgătoare. Viața noastră amoroasă era de vis. Într-o seară în pat

Am 48 de ani și o soție teribil de atrăgătoare. Viața noastră amoroasă era de vis. Într-o seară în pat

Un bărbat din Marea Britanie a descoperit ceva îngrozitor despre soția sa.

„Am 48 de ani și o soție năucitor de atrăgătoare. Credeam că relația noastră este perfectă. Recent am descoperit însă altceva.

Soția mea avea un telefon vechi, așa că i-am făcut o surpriză și i-am luat unul nou, frumos și performant. De atunci a descoperit jocurile pe telefon și îi plac la nebunie. Aveam o viață amoroasă de vis și credeam că nu ne lipsește nimic.

Într-o seară, ne băgasem în pat și deși nu-mi făcusem cine știe ce speranțe pentru o partidă de amor, nu eram complet dezarmat.

Citește și  De ce prefera barbatii in varsta femeile tinere. Explicatia te uimeste. Punem pariu ca nu te gandeai la asa ceva

Soția mea era însă preocupată de telefon. M-am răsucit o secundă și atunci am zărit ceva de-a dreptul dezgustător, scârbos pe ecran. Soția mea nu se mai juca de această dată și flirta în toată regula cu un alt bărbat.

M-am simțit ultimul om din lume.

Citește și  MINUNE MARE într-o biserică din Cluj Napoca

Dimineață i-am spionat telefonul și am citit întregul mesaj. Era cât se poate de explicit, plănuiau o partidă de sex. Am luat numărul tipului pe care oricum îl cunoșteam și vreau să-l înfrunt. Îmi vine să divorțez.

Citește și  Ingredientul de 1 leu folosit de Andreea Berecleanu pentru un ten impecabil

Specialista pe probleme de cuplu a publicației The Sun îi sugerează bărbatului să aibă o discuție cât se poate de clară cu soția sa, să vorbească despre ceea ce îi lipsește acasă de a ajuns să-l înșele virtual.

retelemele