A fost părăsită de soţ pentru nepoata ei dar i-a plătit cu aceeași monedă

A fost părăsită de soţ pentru nepoata ei dar i-a plătit cu aceeași monedă

Iran Angelo, ex-soția renumitului jucător de fotbal brazilian Hulk, a deschis un nou capitol în viața ei amoroasă, stabilindu-se alături de un tânăr cu aproape trei decenii mai mic decât ea.

După despărțirea tumultoasă de fostul său soț, milionarul și fotbalistul Hulk, care a ales să își continue viața alături de nepoata lui Iran, Camila Angelo, femeia a decis să își găsească fericirea în brațele unui alt bărbat, semnificativ mai tânăr decât ea. Relația lor a fost imortalizată și în diverse fotografii, inclusiv într-o galerie foto care arată că iubirea nu are vârstă.

Hulk, în vârstă de 37 de ani și jucător important la Atletico Mineiro, a fost subiectul principal al presei de scandal, după ce a hotărât să își încheie mariajul cu Iran pentru a începe o nouă viață alături de Camila, în vârstă de 33 de ani. Camila i-a dăruit un copil, o fetiță pe nume Zaya, născută într-un spital din Miami în luna aprilie a anului precedent. Cei doi își arată deschis sentimentele și dragostea pe rețelele sociale, împărtășind momente tandre și mesaje de iubire.

Pe de altă parte, Iran, acum în vârstă de 54 de ani, pare să își fi găsit liniștea și fericirea în compania unui brazilian pe nume Lucas Suassuna, care este cu 28 de ani mai tânăr decât ea. Relația lor a devenit tot mai strânsă, așa cum se poate observa din fotografiile împărtășite pe rețelele sociale și din momentele petrecute împreună la evenimente, cum ar fi o nuntă în orașul natal al lui Suassuna, Joao Pessoa.

Citește și  Gabriela Cristea Și Tavi Clonda Au Făcut Anunțul După Opt Ani De Relație

Recent, în cadrul unei escapade romantice, cei doi îndrăgostiți au ales să petreacă timp de calitate împreună, explorând locuri pitorești din apropierea orașului Joao Pessoa, inclusiv Insula Nisipului Roșu. Acesta a fost primul lor sejur semnificativ împreună, de la stabilirea relației lor, iar Iran și Lucas nu au ezitat să împărtășească aceste momente fericite cu urmăritorii lor.

Această nouă etapă în viața Iran Angelo demonstrează că fericirea și iubirea pot fi găsite chiar și după o despărțire dureroasă, și că vârsta este doar un număr când vine vorba de relații.

retelemele