Cum a reusit doamna Catinca la 80 de ani sa pacaleasca doi escroci cu experienta

Cum a reusit doamna Catinca la 80 de ani sa pacaleasca doi escroci cu experienta

Au sunat-o noaptea si i-au cerut toti banii din casa. I-au zis ca baiatul ei a facut un acc.dent. Ce a facut batrana e genial!

Bravo ei! Asa meritau!

O bătrână din județul Neamț a ajutat la ar.starea a doi escr.ci care au vrut să o păcălească prin metoda „acc.dentul”.

Era aproape miezul nopții când Catinca Ghimpu, o bunică de 80 de ani a primit un telefon. Era un bărbat care a spus că e fiul ei și că a provocat un accident de mașină. El i-a cerut toți banii din casă pentru a plăti tratamentul vict.melor. Bătrâna, al cărei fiu locuiește la Iași, s-a speriat și a promis că va da banii pe care îi avea economisiți.

Citește și  Cat plateste Andreea Marin pentru studiile fiicei sale Fanii i-au sarit in cap Eu muncesc pentru copilul meu Altii nu au intr-o viata banii astia

Însă după ce a apucat să-și revină din ș.c a sunat-o pe fiica ei, iar aceasta a anunțat pol.ția. La cererea pol.țiștilor, bătrâna a răspuns la următoarele apeluri ale escr.cilor și a ajutat astfel la r.ținerea a două persoane, un bărbat și o femeie.

Ei au fost prinși în flagrant când s-au dat drept avocați și au spus că aveau să-l scape de probleme pe fiul femeii.

Citește și  Bancul zilei de miercuri: Soțul legat de mama

Vecinii bătrânei sunt convinși că escr.cii au avut informații despre familia ei de la cineva din sat care le-ar vrea răul.

retelemele