Ce a fost scris pe tabloul funerar al actriței Natașa Raab. Femeia care a îngrijit-o s-a ocupat de tot

Ce a fost scris pe tabloul funerar al actriței Natașa Raab. Femeia care a îngrijit-o s-a ocupat de tot

Pe 25 octombrie, actrița Natașa Raab a fost condusă pe ultimul drum și toți cei prezenți au rămas uimiți de ce a fost scris pe tabloul funerar. Natașa Raab, care nu avea niciun membru al familiei în viață, a fost înmormântată în Craiova, iar toate detaliile necesare au fost gestionate de femeie care a avut grijă de ea până în ultima clipă a vieții.

Actrița a fost înmormântată la cimitirul Ungureni din Craiova, în prezența câtorva prieteni apropiați și actori ai Naționalului din Bănie.

Ce a fost scris pe tabloul funerar al actriței Natașa Raab

Înainte de a înmormântare, cei care au dorit avut ocazia să-și ia rămas bun în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, unde sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței a fost depus. Craiovenii prezenți au creat un moment emoționant la sosirea cortegiului funerar, aplaudând-o minute în șir pe actrița născută în Huedin, dar pe care au considerat-o ca pe o olteancă de-a lor. Imaginile publicate pe Facebook de Oltenia TV sunt impresionante.

Citește și  Vă mai aduceți aminte de ea? A părăsit România imediat după revoluție și așa arată astăzi, la 68 de ani. Artista noastră și soțul ei locuiesc în Copenhaga

Mesaje pline de emoție au fost scrise pe coroanele de flori, care au fost așezate lângă sicriul actriței. De asemenea, a existat și un mesaj de recunoștință pentru toți cei care au fost prezenți sau care au oferit ajutor în vreun fel. Pe tabloul funerar al Natașei Raab a fost afișat numele ei complet, Natașa Marcela Gutul Raab, împreună cu următorul mesaj: „Prietenii mulțumesc tuturor persoanelor care le sunt alături în aceste momente grele”.

Natașa Raab i-a lăsat apartamentul din Craiova femeii care a îngrijit-o

Citește și  NATAȘA RAAB A MURIT LA 70 DE ANI. ACTRIȚA SUFEREA DE O BOALĂ GRAVĂ

Deoarece nu avea nici moștenitori, nici rude în viață, Natașa Raab a decis să lase apartamentul său din Craiova femeii care a avut grijă de ea cu devotament.

”I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.

Citește și  Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara neştiind cum să-l pună în temă direct îl abordează

A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a mai mărturisit Victoria Velea, femeia care a îngrijit-o pe Natașa Raab, pentru Playtech Știri.

Pe tabloul funerar al Natașei Raab a fost afișat numele ei complet, Natașa Marcela Gutul Raab, lucru puțin cunoscut de marea majoritate a admiratorilor actriței.

retelemele