Am 23 de ani și fiica mea are 17 ani Povestea inimaginabilă a celor două fete din imagine

Am 23 de ani și fiica mea are 17 ani Povestea inimaginabilă a celor două fete din imagine

O tânără a dezvăluit cum s-a schimbat viața ei după ce a devenit o figură parentală pentru sora ei de 17 ani, în ciuda faptului că are doar 23 de ani.

Hunter Nelson a adoptat-o pe sora ei vitregă, Gracie, în urmă cu aproape doi ani, când ambii ei părinți au murit.

Ea a devenit virală pe Tik Tok după ce a împărtășit povești despre cum decurge relația lor, inclusiv cum este să ajuți să crești un adolescent, mai ales când ești cu doar șase ani mai în vârstă decât ea.

Povestea ei a ridicat o serie de întrebări din partea urmăritorilor săi, unii spunând că Hunter nu poate fi un părinte bun pentru un adolescent.

Citește și  Zodii blânde Taur Rac și Pești binecuvântare pentru cei din jur.

Tânăra de 23 de ani a explicat că a încercat să găsească un loc de plasament potrivit pentru Gracie după ce părinții ei au murit.„Am încercat câteva locuri diferite și pur și simplu nu a funcționat – urmau să o pună în plasament pentru că nu mă considerau o opțiune pentru că locuiam în afara statului și eram atât de tânără”, spune Hunter, potrivit Daily Star.

„Atunci mi-au spus că pot depune cerere de tutelă, așa că m-am dus la tribunal a doua zi și am cerut tutela și am primit-o luna următoare, în iunie”, mai spune ea.Hunter, care este specializată în învățământul primar, și-a asumat de atunci rolul unei mame, iar cele două locuiesc acum împreună în Kentucky.Și are doar două reguli pentru Gracie în timp ce locuiește cu ea – nu poate fuma, bea sau vapa și nu poate minți.

Citește și  Cum Au Evoluat Lucrurile Între Andra Și Măruță După 16 Ani De Căsnicie. Anunțul Făcut De Andra.

Gracie a fost de acord cu regulile, ba chiar mai mult, consideră că ar fi chiar periculos dacă nu ar exista reguli pentru un tânăr de 15 ani.„Nu o numesc mamă [Hunter] sau altcumva, suntem doar surori. Ea este doar o figură parentală”, clarifică Gracie.

Citește și  Ce semn divin au primit Gabriela Cristea și soțul ei de la Dumnezeu când au construit casa. Cei doi au știut că vor avea copii în ciuda problemelor medicale În camera aia

Hunter nu regretă că și-a petrecut primii ani de maturitate având grijă de sora ei vitregă.Hunter nu regretă că și-a petrecut primii ani de maturitate având grijă de sora ei vitregă.„Ar putea pleca la 18 ani, dar nu voi regreta niciodată că am luat-o în tutelă. Chiar și la 21 de ani și 15 ani, aș fi ratat cei mai buni ani din viața ei și cei mai buni ani ai mei. Ea este cea mai bună prietenă a mea în devenire. Nu mi-am pierdut 20 de ani, dar am câștigat foarte mult”, spune Hunter.

retelemele