Gina Pistol revine la TV. Ce emisiune va prezenta blondina

Gina Pistol revine la TV. Ce emisiune va prezenta blondina

Gina Pistol revine la TV. La doar o săptămână de când a făcut anunțul că renunță la televiziune pentru a se dedica în totalitate creșterii fiicei sale, dar și altor proiecte, se pare că șefii de la Antena 1 i-au făcut o propunere greu de refuzat.

Gina Pistol revine la TV. Aflată în plină ascensiune în carieră, vedeta a și-a surprins fanii săptămâna trecută, atunci când a anunțat, printr-o postare pe social media, că dorește să ia o pauză de la cele două emisiuni, pentru a petrecere mai mult timp cu fiica sa, care va împlini 2 ani pe 9 martie. Cu ochii în lacrimi, blondina a mărturisit că a luat cu greu decizia de a lua o pauză de la cele două formate, care o țineau departe de casă și câte 12 ore pe zi.

Gina Pistol revine la TV

Iubita lui Smiley nu va sta mult timp departe de lumina reflectoarelor, ba chiar va putea fi văzută peste câteva luni într-o postură total diferită de cele cu care ne-a obișnuit de-a lungul anilor. Potrivit Cancan.ro, șefii postului i-au oferit un proiect care să o scoată pe blondină din zona de confort, dar care să-i și permită să petreacă mult timp alături de fiica sa.

Citește și  Alina Radi a făcut mărturisiri copleșitoare despre boala cu care s-a luptat Anca Molnar.

Este vorba despre o emisiune săptămânală, transmisă în sistem de LIVE, timp de două ore, ce ar urma să fie difuzată în fiecare duminică. Potrivit surselor, Gina ar fi încântată de propunere, însă nu au fost bătute în cuie toate detaliile noului proiect

retelemele