Cati ani are in realitate Oana Zavoranu Nimeni nu a stiut

Cati ani are in realitate Oana Zavoranu Nimeni nu a stiut

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Arată impecabil şi oricât de răutăcioşi ar fi unii, efectiv nu au cum să îi găsească vreun cusur pentru a-i reproşa ceva.

Vedeta a avut mereu grijă la felul în care arată, iar acest lucru se vede la fiecare apariţie. Oana Zăvoranu arată într-un mare fel şi reuşeşte să întoarcă privirile de fiecare dată. În plus, frumoasa actriţă are şi o atitudine pe măsură, care spune multe despre cât de bine se simte în pielea ei.

Dar să nu credeţi că îi este uşor. Pentru că dincolo de calităţile cu care a înzestrat-o mama natură, vedeta are mare grijă la ce mănâncă şi cât mănâncă. 

Pentru focoasa divă vârsta este doar un număr

Citește și  Mami si unchiul Paul

Oana Zăvoranu se poate lua la întrecere cu orice domnişoară de 20 de ani şi chiar poate câştiga degajat, chiar dacă nu mai are de mult timp această vârstă. Şi pentru că a venit vorba de ani. Cât credeţi că arată buletinul divei?

Ei bine, chiar dacă nu vă vine să credeţi, anul acesta, în iunie, Oana Zăvoranu urmează să împlinească 47 de ani. Da, da, aţi auzit bine. Dar, dacă este să ne luăm după felul în care arată, nu putem să spunem decât că pentru frumoasa vedetă vârsta nu este decât un număr. 

Citește și  Daliana Răducan Și Răzvan Simion S-Au Căsătorit În Mare Secret! Imagini Spectaculoase De La Nunta Prezentatorului TV: ”Astăzi Am Rostit…”

Şi pentru a vă asigura că avem dreptate, vă invităm să urmăriţi galeria foto, acolo unde puteţi vedea mai multe imagini bombă cu Oana Zăvoranu şi cu silueta sa de model.

retelemele