Simona Gherghe critici aspre din partea mamelor atotștiutoare

Simona Gherghe critici aspre din partea mamelor atotștiutoare

Simona Gherghe, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania, s-a confruntat recent cu un fenomen des intalnit, mai ales in mediul online. Este vorba despre „mamele atotstiutoare”, care isi dau mereu cu parerea si critica orice decizie luata de alti parinti. Deranjata de comentariile primite dupa ce a impartasit o imagine din prima zi de diversificare alimentara a fiului ei, Simona Gherghe a decis sa adreseze un mesaj acestor persoane prin intermediul unui clip video.

Critici la adresa alegerilor alimentare pentru copii

Simona Gherghe a marturisit ca doua comentarii primite de la mame au surprins-o in mod neplacut. Una dintre ele a criticat-o pentru faptul ca nu-i da copilului de mancare dintr-un bol de bambus, ci foloseste unul de plastic. Prezentatoarea a explicat ca, desi este vorba de plastic, este unul special pentru copii, fara BPA, adaugand ca este constienta de faptul ca exista alte optiuni, dar ca a ales aceasta varianta pentru confortul si siguranta copilului ei.

Un alt comentariu care a deranjat-o pe Simona Gherghe a venit din partea unei alte mame, care s-a adresat cuvintele neplacute. Prezentatoarea a subliniat ca este important sa nu se judece alegerile altor parinti si ca fiecare familie are dreptul sa decidă cum sa-si hraneasca copiii, in functie de propriile valori si resurse.

Citește și  Un şef ajunge la birou dimineaţa cu fermoarul de la pantaloni desfăcut. Secretara neştiind cum să-l pună în temă direct îl abordează

Mesajul transmis de Simona Gherghe

In clipul video postat pe retelele de socializare, Simona Gherghe a explicat ca nu a intentionat sa le critice pe mamele care isi exprima parerile, ci doar sa le transmita ca fiecare parinte are dreptul sa-si aleaga modul de a creste copilul si ca nu este corect sa se judece reciproc. Prezentatoarea a subliniat ca fiecare familie este unica si ca fiecare parinte stie cel mai bine ce este potrivit pentru copilul sau.

Citește și  NATAȘA RAAB A MURIT LA 70 DE ANI. ACTRIȚA SUFEREA DE O BOALĂ GRAVĂ

Simona Gherghe a adaugat ca influenta pe care o au mamele in ceea ce priveste alegerile alimentare pentru copii poate fi pozitiva, dar numai atunci cand este oferita cu respect si intelegere. Prezentatoarea a tinut sa mentioneze ca nu exista o reteta universala pentru cresterea copiilor si ca fiecare parinte isi doreste doar sa faca ceea ce este mai bun pentru micutul sau.

Citește și  Pensionarii vor primi noi bilete de tratament balnear. Află cum poți beneficia de acestea!

Simona Gherghe a ales sa adreseze acest mesaj pentru a incuraja dialogul constructiv si pentru a promova solidaritatea intre parinti. Prezentatoarea a subliniat ca este important sa ne sprijinim reciproc si sa ne respectam alegerile in ceea ce priveste cresterea copiilor, deoarece doar asa putem crea un mediu favorabil pentru dezvoltarea armonioasa a micutilor.

retelemele