Vestea ȘOCANTĂ a zilei! Îndrăgita vedetă din România a MURIT, dar nu va fi înmormântată

Vestea ȘOCANTĂ a zilei! Îndrăgita vedetă din România a MURIT, dar nu va fi înmormântată

Cum a reacționat fiul actriței Ileana Stana Ionescu când a aflat că mama lui va fi incinerată. Soțul regretatei artiste, Andrei Ionescu, explică de ce face acest gest și susține că spațiile de la Cimitirul Bellu sunt pline. Cei care doresc să își ia rămas bun sau să îi ducă o floare actriței, o mai pot face luni, la crematoriu.

Cum a reacționat fiul actriței Ileana Stana Ionescu când a aflat că mama lui va fi incinerată. Soțul regretatei artiste, Andrei Ionescu, explică de ce face acest gest și susține că spațiile de la Cimitirul Bellu sunt pline ‘ochi’. Înmormântarea a fost amânată timp de 8 zile, pentru ca fiul actriței să poată găsi bilet de avion și să revină în țară.

Soțul actriței, Andrei Ionescu, explică de ce regretata lui soție va fi incinerată
Andrei Ionescu explică de ce a luat această decizie și susține că spațiile de la Cimitirul Bellu sunt pline ochi. Soțul regretatei actrițe, care a murit duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani, susține că fiul lor i-a dat dreptate.

Hainele pentru înmormântare erau pregătite… Rudele se așteptau ca artista să moară, pentru că starea de sănătate a acesteia se înrăutățise vizibil.

Citește și  Păducelul sau Doctorul Inimii cum îl numesc doctorii francezi spun că le prelungeşte viaţa cu minimum 10 ani

‘Ileana va fi incinerată luni, la crematoriu. Nu, nu va avea slujbă religioasă. Nu se face… Priveghiul de la Bellu Catolic s-a încheiat. Cei care doresc să îi aducă o floare o pot face și la crematoriu, luni. La Bellu nu mai sunt locuri, spațiile sunt pline ochi.’, a declarat Andrei Ionescu, văduvul actriței Ileana Stana Ionescu, pentru viva.ro.

Andrei Ionescu: ‘Inițial, fiul meu s-a mirat, după aceea mi-a dat dreptate. El va reveni din America mâine…’
Andrei Ionescu susține că fiul lor s-a mirat atunci când a aflat că mama lui nu va avea o înmormântare creștinească, dar în final acesta i-a dat dreptate.

Citește și  Cum l-a asteptat Diana Șoșoacă pe Volodimir Zelenski în Parlament Nu-i facem nimic. Vreau doar să vadă harta

‘Inițial, fiul meu s-a mirat, după aceea, mi-a dat dreptate. El va reveni din America mâine, sâmbătă, pentru că abia a găsit bilet de avion. A plecat săptămâna trecută. Din fericire, și-a văzut mama înainte de a se stinge din viață. Și-a luat rămas bun de la ea… Înmormântarea a fost amânată pentru opt zile, tocmai pentru a fi prezent și fiul meu.’, a declarat Andrei Ionescu, pentru viva.ro.

Citește și  Diana a murit sub privirile iubitului ei, după ce a fost înghițită de valuri. Noi detalii cutremurătoare despre tragedia de la malul Mării Negre

Și pentru că starea de sănătate a actriței se înrăutățise și se așteptau la ce e mai rău, Andrei Ionescu îi pregătise soției sale hainele pentru înmormântare.

‘Hainele pentru înmormântare erau pregătite, pentru că ne așteptam. Erau pregătite de ceva timp.’, a mai declarat Andrei Ionescu, pentru viva.ro.

retelemele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *