După 23 ani de la terminarea emisiunii Surprize surprize Cove a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin de fapt. O plăcere

După 23 ani de la terminarea emisiunii Surprize surprize Cove a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin de fapt. O plăcere

La 23 ani de ultima ediție de la Surprize, surprize, Cove a spus care a fost legătura cu Andreea Marin. Ce a declarat acum.

După 23 ani de la terminarea emisiunii Surprize, Surprize, Cove a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin, de fapt. Gazda show-ului Cursa Iubirii susține că a fost o plăcere să colaboreze cu fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

La 23 ani de ultima ediție de la Surprize, surprize, Cove a spus care a fost legătura cu Andreea Marin. Ce a declarat acumLa 23 ani de ultima ediție de la Surprize, surprize, Cove a spus care a fost legătura cu Andreea Marin. Ce a declarat acum Gabriel Coveșeanu despre fosta prezentatoare de la TVR și care este părerea vedetei de la Prima TV.

Managerul Teatrului Ion Creangă are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru colega sa de breaslă. De asemenea, actorul o vede ca pe un adevărat profesionist, dovadă că a rezistat în atenția publicului atâta vreme.

Citește și  Iti aduci aminte de Lorelai Mosnegutu castigatoarea Romanii au Talent Ce s-a ales de ea dupa ce a castigat marele premiu la ProTV

„Andreea Marin este omul care dacă m-ar suna acum și mi-ar zice: «Uite, aș vrea să intrăm acum în direct într-o emisiune, să prezentăm ceva», aș putea să mă duc fără să știu nimic.

Sunt convins că ea are toate lucrurile acolo, îmi spune ce am de făcut și ne-am integra perfect. A fost o bucurie, o onoare și o plăcere. Este printre cei mai buni oameni de televiziune.

Citește și  Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață Dau prin blender strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună

Și deși o spun cu regret, nici nu cred că vor mai apărea oameni de televiziune de nivelul ei. Asta pentru că televiziunea s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, de 23 de ani de când făceam noi Surprize, Surprize.

Citește și  A murit presedintele…

Lumea s-a schimbat, ea e un profesionist desăvârșit și un prieten adevărat”, a mărturisit Cove pentru playtech.ro. Vedeta de la Prima TV și prezentatoarea erau amândoi tineri când au început să lucreze împreună.

Cove și Andreea Marin, prietenie frumoasăCove și Andreea Marin au o prietenie frumoasă care durează de foarte mulți ani. Actorul este conștient că a cunoscut celebritatea alături de fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. în emisiunea Surprize, surprize, care a fost foarte iubită de români.

retelemele