Gigi Becali îngerul păzitor al mamei sale la o clinică privată

Gigi Becali îngerul păzitor al mamei sale la o clinică privată

Gigi Becali și mama sa – o legătură specială

Gigi Becali, unul dintre cei mai cunoscuți și bogați oameni din România, ține foarte mult la mama sa, Alexandrina.

Femeia în vârstă de 91 de ani este o prezență discretă și foarte credincioasă, îmbrăcată mereu în culoarea neagră pentru a purta doliu în memoria soțului său decedat și a surorii mai mari a milionarului. Recent, Gigi Becali a fost văzut la o clinică privată din București, unde a mers împreună cu părintele său pentru un control medical.

Patronul celor de la FCSB a mărturisit de mai multe ori că își iubește și respectă enorm mama pentru modul în care l-a crescut, educat și protejat.

Citește și 

De altfel, Gigi Becali a fost extrem de grijuliu cu părintele său în timpul vizitei la clinică, asigurându-se că nu se simte singur și că ajunge în siguranță înăuntru.

O relație bazată pe iubire și respect reciproc

Gigi Becali și mama sa au o relație specială, bazată pe iubire și respect reciproc.

Milionarul nu își ascunde afecțiunea pentru femeia care i-a dat viață și care îl susține necondiționat. Alexandrina Becali este o persoană discretă și nu apare prea des în public, însă atunci când o face, îi impresionează pe toți prin modestia și eleganța sa.

Deși Gigi Becali este un om puternic și influent, nu uită niciodată de unde a plecat și de cine l-a ajutat să ajungă acolo unde este astăzi. Mama sa a fost mereu alături de el și l-a susținut în orice moment, motiv pentru care patronul celor de la FCSB o consideră un înger păzitor.

Citește și  Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Oameni mărinimoși oferă ajutorLa plecare de la clinică, Gigi Becali a fost ajutat de câțiva oameni mărinimoși, care s-au oprit pentru a ajuta-o pe mama sa să urce în mașină. Milionarul le-a oferit niște bani ca semn de apreciere pentru fapta lor bună, dar și pentru că au ajutat-o pe cea mai importantă persoană din viața sa.

Alexandrina Becali este un exemplu de putere, modestie și eleganță. Femeia a reușit să își crească fiul într-un mod exemplar, iar acum, la bătrânețe, își petrece timpul alături de el, bucurându-se de fiecare moment petrecut împreună. Gigi Becali este un fiu devotat, care își iubește și își respectă enorm mama și care nu va uita niciodată sacrificiile pe care ea le-a făcut pentru el.

Citește și  Dacă îi reușea eram cea mai bogată țară din lume Ce planuri avea Nicolae Ceaușescu Nu ne-am mai fi plâns niciodată de lipsa banilor

În concluzie, relația dintre Gigi Becali și mama sa, Alexandrina, este una specială, bazată pe respect, afecțiune și iubire necondiționată. Alexandrina Becali este o persoană discreționară, dar puternică și elegantă, care a fost mereu alături de fiul său și l-a susținut în orice moment. Gigi Becali este un fiu devotat, care își iubește și își respectă enorm mama și care va fi mereu recunoscător pentru sacrificiile pe care ea le-a făcut pentru el.

retelemele