Cine este polițistul care a murit în timp ce încerca să își salveze prietenul. Mădălin avea 37 de ani Suntem alături de familie

Cine este polițistul care a murit în timp ce încerca să își salveze prietenul. Mădălin avea 37 de ani Suntem alături de familie

Un polițist a devenit eroul prietenului său. Mădălin a murit în timp ce încerca să îl salveze pe acesta dintr-o fosă septică. Însă, fără să știe că urmează să plătească cu viața. Polițistul avea 37 de ani și o familie frumoasă. Atât colegii, prietenii, cât și familia sunt distruse de vestea că Mădălin a încetat din viață.

Un polițist și-a pierdut viața încercând să salveze o altă viațăFamilia bărbatului din Brașov este devastatăUn incident grav a avut loc, în urmă cu puțin timp în Brașov. O polițist a ales să plătească cu prețul vieții, după ce prietenul său a căzut într-o fosă septică. Mădălin, de meserie polițist, a dat dovadă de curaj și eroism când a încercat să își scoată prietenul din groapă. Însă, acesta și-a pierdut viața în cele din urmă.

Cine este polițistul din Brașov care și-a pierdut viața încercând să o salveze pe cea a prietenului său

Mădălin Zamfir avea doar 37 de ani și era un polițist foarte apreciat din Brașov. Bărbatul nu a stat pe gânduri și a mers să își salveze prietenul care a căzut în fosa septică. Însă, cei doi au fost găsiți în sare de inconștiență , în cele din urmă. Medicii s-au deplasat imediat la fața locului, încercând să îi salveze viața lui Mădălin.

Citește și  Rugăciune Miraculoasă Împotriva Farmecelor Şi Duhurilor Rele. Ce Trebuie Să Faci Exact Ca Să-Ţi Recapeţi Pacea Sufletească Şi Să Scapi Definitiv De Necazuri

După multe încercări eșuate, aceștia au fost nevoiți să constate decesul polițistului. Mădălin Zamfir a murit pe patul de spital din Brașov, unde a fost transportat de urgență, după ce medicii au sesizat că acesta răspunde manevrelor de resuscitare. Însă, lucrurile s-au agravat ieri, când a pierdut lupta cu viața. Familia și colegii lui sunt copleșiti de durerea pierderii lui.

”Cu mare durere în suflet, plângem pierderea unui coleg și om deosebit, profesionist desăvârșit, familist convins și prieten adevărat. Un astfel de om este Mădălin Ionuț, om cu dovedită credință în Dumnezeu, care a rânduit să îl ia de lângă semenii săi, la vârsta de 37 de ani.

Citește și  Mamă a 5 copii batjocorită pe plajă pentru că e grasă. Reacția pe care a avut-o a îndurerat pe toată lumea Ce a făcut femeia Imi pare rau ca ..

Suntem alături de familie, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și alinare a suferinței. Drum lin, Mădălin!”, a transmis Poliția Română.

retelemele