Pentru Ce Sumă Cântă Eva Kiss În Danemarca Cântăreața Și Soțul Ei Locuiesc În Copenhaga

Pentru Ce Sumă Cântă Eva Kiss În Danemarca Cântăreața Și Soțul Ei Locuiesc În Copenhaga

Eva Kiss a părăsit pentru totdeauna România imediat după revoluție. Și-a luat cele două fiice și a părăsit țara în 1990. Au plecat în Danemarca unde soțul artistei, muzicianul Constantin Radu se stabilise deja de câțiva ani.

În Copenhaga cei doi și-au creat un studio în propria casă, au cântat împreună în toți acești ani, ba chiar au fost invitați să țină un recital în fața membrilor familiei regale daneze.

În anii 80, Eva Kiss se căsătorește cu unul din membrii formației Roșu și Negru, Constantin Radu, multiinstrumentist care încă de pe vremea aceea avea câteva contracte în străinătate.

Pentru că regimul politic din România devenise irespirabil, soţul său – Constantin Radu, a decis să rămână în Danemarca, la finalul unui turneu.

Citește și  Constantin Enceanu, primele declarații despre divorț. Ce i-a făcut nevasta, după 35 de ani de căsnicie: „N-am să o iert toată viața pentru asta”

Imediat după Revoluție îl urmează în Danemarca și Eva Kiss, deși cariera ei în țară era înfloritoare fiind foarte apreciată de public. La Copenhaga, cei doi pun bazele unui studio de înregistrări, acasă, producând chiar şi un disc, iar concertele lor au ajuns până în faţa familiei regale daneze.

Pe un site danez Eva Kiss și soțul ei sunt prezentați astfel:

Citește și  Trist! La doar 10 ani, Valentin a rămas fără mamă și își strigă durerea la mormântul său: ”A murit mama mea, a murit mama mea!”

EVA, cântă de la 13 ani când a debutat în prima sa emisiune TV. În anii care au urmat, ea a atins statutul de star.

A cântat la festivaluri și evenimente internaționale importante. CONSTANTIN este un muzician care stăpânește instrumente precum: pian, chitară, trompetă, harpă și multe altele.

Citește și  Rugăciunea care te scapă de boli, griji, necazuri, farmece și blesteme – 40 de lumânări

De asemenea, este un cântăreț cu o voce deosebită. Cântă în limba: daneză, engleză, italiană, franceză, germană, latină, română și maghiară.

retelemele