Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare Anunțul făcut de faimosul bucătar după plecarea de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare Anunțul făcut de faimosul bucătar după plecarea de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu s-a întors pe platourile de filmare după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite. Unde va putea fi văzut de acum?

Cătălin Scărlătescu le-a dat o veste neașteptată fanilor săi. După demisia bruscă de la Chefi la Cuțite, bucătarul a revenit acum pe platourile de filmare. În ce proiect va putea fi văzut.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Antena 1 a făcut un anunț cu care a luat pe toată lumea prin surprindere. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și-au dat demisia de la Chefi la Cuțite.

De atunci, niciunul dintre cei trei bucătari profesioniști nu a oferit mai multe detalii despre motivele care au stat la baza deciziei lor și nici nu au spus dacă urmează să aibă un alt proiect împreună.

Citește și  A Primit Ce Merita! Maria L-A Parasit Pe Mihai Nesu In 2012 Pentru Ca „Nu Pot Sa Stau Cu Un Barbat Paralizat”. Cum Arata Femeia Acum

Separat, însă, fiecare dintre ei își vede în continuare de viață, iar Cătălin Scărlătescu a dezvăluit acum, prin intermediul rețelelor sociale, că a revenit pe platourile de filmare pengtru un proiect special.

Bucătarul a filmat o carte de bucate ce va fi dispobibilă curând, în ediție limitată. Cătălin Scărlătescu a adunat rețete de peste tot de unde a călătorit și le-a strâns într-un singur loc.

Citește și  Dragoș Bucur are trei copii cu Dana Nălbaru. Ce spune actorul despre perioada în care au trăit în Irlanda

Astfel că, cei care îl îndrăgesc vor putea să gătească în continuare sub îndrumarea lui chiar dacă nu la Chefi la Cuțite. „Ieri am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate.

Citește și  am ras cu lacrimi la acest banc

Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a anunțat Cătălin Scărlătescu .

retelemele