FATA ANDREEI BĂNICĂ A DEVENIT ANGAJAT LA HOTELUL PĂRINȚILOR ÎNCERCĂM SĂ

FATA ANDREEI BĂNICĂ A DEVENIT ANGAJAT LA HOTELUL PĂRINȚILOR ÎNCERCĂM SĂ

Andreea Bănică se simte extrem de mândră de fiica ei, Sofia, care a intrat în echipa hotelului pe care îl împarte cu soțul ei, Lucian Mitrea.

Recent, acest cuplu remarcabil a fost recunoscut cu Premiul de Excelență pentru cel mai atractiv și rafinat hotel din Eforie Nord, în cadrul Galei Performanței și Excelenței din 2023.

Aparent, implicarea activă în afaceri nu se limitează doar la cei doi soți, ci se extinde și la fiica lor, Sofia.

Artista și partenerul ei de viață au împărtășit detalii despre primii pași ai Sofiei în lumea muncii, aceasta obținând un angajament cu jumătate de normă într-un magazin aflat în incinta hotelului deținut de ei.

Citește și  Irinel Columbeanu, de urgență la spital

Andreea Bănică și Lucian Mitrea nu sunt doar un cuplu în viața lor personală, ci și parteneri de afaceri. În 2023, și-au văzut visul realizat, construind cu succes un hotel în Eforie Nord.

Proiectul a fost rodul a trei ani de muncă asiduă și dedicație din partea ambilor parteneri, care s-au susținut reciproc pe parcursul acestei călătorii.

Cu privire la viitor, cei doi își doresc ca Sofia și Noah, copiii lor, să devină adulți responsabili și să preia conducerea afacerii din Eforie, aducându-și propriile îmbunătățiri.

Cu această viziune în minte, părinții au decis să ofere fiicei lor un loc de muncă într-unul dintre spațiile comerciale din hotelul deținut de ei

Citește și  Cântăreața regretă ruptura cu fiul ei

“Anul acesta am făcut primul pas cu Sofia. Am, să zic, angajat-o part-time jos, la unul dintre spațiile comerciale pe care le-am închiriat la hotel. A fost și ea o perioadă acolo angajată pentru a vedea, de fapt, cum stă treaba.

Cât de greu este să câștigi bani, cât de greu este să muncești, ce fel de muncă faci. Să facă un pic diferența și să-și dea seama că ea și fratele ei vor trebui să ducă mai departe această afacere, să crească acest hotel poate mai mult decât o putem face noi, la ora actuală.

De la anul încercăm să vedem dacă o putem pune să lucreze la recepție. Încercăm să o stimulăm puțin”, a declarat Andreea Bănică pentru UNICA.

Citește și  Salată cu legume pentru iarnă

Deși la început, Sofia manifesta o reticență și avea încredere redusă în propriile abilități, evoluția ei în primul loc de muncă a fost impresionantă.

Această performanță a întărit convingerea părinților că, începând din anul viitor, ar putea prelua cu succes poziția de recepționeră.

“Inițial a fost un pic sceptică. De ce? De teamă, nu de altceva, de teama de a nu se descurca. S-a descurcat din prima. I-am și spus:

„Vezi, n-ai avut încredere în tine. Dacă eu, mama ta, am avut încredere în tine, e clar că te descurci.” Și s-a descurcat. A fost un lucru extraordinar pentru noi.”, a mai spus Andreea Bănică.

retelemele