Simona Gherghe a dezvăluit cum a rămas însărcinată la 41 de ani

Simona Gherghe a dezvăluit cum a rămas însărcinată la 41 de ani

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară la vârsta de 41 de ani și a adus pe lume un băiețel, Vlad. Împreună cu soțul ei, Răzvan Sava, Simona are acum familia la care a visat dintotdeauna și îi este foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru asta.

Fosta prezentatoare de la Acces Direct a povestit pentru prima dată despre faptul că a rămas însărcinată pe cale naturală, deși mulți crezuseră că a apelat la fertilizare in vitro. Simona a spus că a avut noroc să rămână însărcinată, fără a fi nevoie de intervenții medicale.

Deși Simona și Răzvan sunt foarte fericiți cu cei doi copii ai lor, Ana Georgia și Vlad, acomodarea lor a fost una extrem de dificilă. Simona a mărturisit că tuturor le-a fost greu să se obișnuiască cu venirea pe lume a micuțului și că Ana a avut cea mai mare dificultate.

Cu toate că o pregătise pe Ana pentru venirea fratelui ei, tot a fost foarte greu pentru ea să se obișnuiască cu acest lucru. Simona a spus că cheia a fost răbdarea și că, cu timpul, cei doi copii s-au obișnuit unul cu altul și s-au împrietenit.

Citește și  Directorul Unei Companii O Cheamă Pe Secretară

Simona a descris această perioadă ca fiind una deosebit de sensibilă și emoționantă, dar că, în cele din urmă, a meritat tot efortul depus pentru a-i vedea pe cei doi copii apropiindu-se și jucându-se împreună.

În concluzie, Simona Gherghe este o mămică fericită și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru familia minunată pe care o are acum. Deși a trecut prin momente dificile, a reușit să depășească aceste probleme prin răbdare și dragoste. Simona este un exemplu pentru toate femeile care vor să își îndeplinească visul de a fi mame și pentru cărora cuvintele sale pot reprezenta o sursă de inspirație și încurajare.

retelemele