Aceasta prajitura este un vis. Asa se si numeste VIS. E gata in 5 minute fara COACERE

Aceasta prajitura este un vis. Asa se si numeste  VIS. E gata in 5 minute fara COACERE

Incredibil, dar adevarat! ACESTE PRAJITURI pot devenit un desert foarte, foarte simplu de facut.

Nu trebuie sa folosesti cuptorul sau aragazul ca sa faci niste eclere cremoase si vanilate, care pastreaza savoarea mult mai complicatei retete clasice.

Ingrediente

– 1 pachet de biscuiti graham (450 de grame)

Citește și  ANAMARIA PRODAN S-A MUTAT DIN ROMÂNIA. UNDE S-A STABILIT CELEBRA IMPRESARĂ DE ASTĂZI MĂ GĂSIŢI NON-STOP AICI

– crema de vanilie (200 de grame. Poti folosi crema de vanilie la plic sau o poti prepara acasa, dar in acest caz va trebui sa folosesti aragazul)

– 1 litru lapte

– 220 de grame frisca

Pentru glazura:

– 3 linguri cacao

Citește și  Un bărbat căsătorit cu propria soacră trăiește clipe magice. Cum au ajuns cei doi să fie împreună

– 300 grame zahar pudra

– 3 linguri unt

– 3 linguri lapte caldut

Mod de preparare:

Crema: Amesteca praful de vanilie si laptele cu mixerul pana cand obtii crema. In crema de vanilie adauga si frisca.

Glazura: Amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza si compozitia are o textura fina. Daca vrei ca stratul de glazura sa fie mai gros poti sa mai adaugi zahar pudra.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt pune un strat de biscuiti graham, apoi pune jumatate din cantitatea din crema de vanilie. Peste stratul de crema pune urmatorul strat de biscuiti, pune restul cremei si inca un strat de biscuiti.

Citește și  Constantin Enceanu, primele declarații despre divorț. Ce i-a făcut nevasta, după 35 de ani de căsnicie: „N-am să o iert toată viața pentru asta”

Ultimul strat va fi cel de glazura de ciocolata.

Pune prajitura ecler la rece, cel putin 8 ore inainte de a o servi.

Poftă bună!

retelemele