Rugăciunea Sfântului Nicolae Rostește-o de 3 ori te scapă de orice necaz

Rugăciunea Sfântului Nicolae  Rostește-o de 3 ori te scapă de orice necaz

Iată rugăciunea făcătoare de minuni a Sfântului Nicolae:

„O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrabă a le ajuta.

Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toată părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică.

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui

Citește și  Zodii blânde Taur Rac și Pești binecuvântare pentru cei din jur.

Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin!”

Rostește această rugăciune de 3 ori pentru a te vindeca de boli, a aduce bunăstare și fericire în anul viitor!

retelemele