Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață Dau prin blender strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună

Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață Dau prin blender strecor și beau un pahar zi de zi. Este cea mai bună

Ceaiul pe care îl bea Irina Loghin în fiecare dimineață pare unul banal, însă cântăreața spune că se simte excelent sde când îl consumă.„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină.

O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin: „Dau cătina prin blender, o strecor și beau un pahar”

Irina Loghin militează pentru un stil de viață sănătos și spune că această licoare a fost un adevărat ajutor și în perioada în care a fost infectată cu coronavirus, având în vedere că a fost asimptomatică.

Citește și  Cardurile De Alimente Vor Fi Încărcate Cu O Nouă Tranșă De 250 De Lei. Anunțul Ministrului Câciu

„Am avut gustul și mirosul, și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea.

Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele.

Citește și  După 23 ani de la terminarea emisiunii Surprize surprize Cove a recunoscut ce relație a avut cu Andreea Marin de fapt. O plăcere

Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus cântăreaţa.

Cătina este un remediu natural pentru o multitudine de afecţiuni ale organismului, atât interne, cât şi externe.

Citește și  Primul lanț de supermarketuri care nu mai acceptă numerar. Pleci fără cumpărături dacă nu ai card

Ce beneficii are cătina pentru organism

Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman. Un pahar de suc de cătină cu miere, proaspăt preparat, consumat dimineaţa, va asigura porţia de vitamine şi energie pe tot parcursul zilei.

retelemele