Recunoști fetița ștrengăreață din imagine Acum este o vedetă consacrată. Zâmbetul rămâne același

Recunoști fetița ștrengăreață din imagine Acum este o vedetă consacrată. Zâmbetul rămâne același

Recunoști fetița ștrengăreață din imagine? Acum este o vedetă consacrată. ”Zâmbetul rămâne același”Una dintre cele mai populare cântărețe din România a postat pe o rețea de socializare fotografii de când era mică.

Acum în vârsta de 52 de ani, Niculina Stoican avea același zâmbet cuceritor și când era o copilă, așa cum se poate vedea din imaginile postate pe rețeaua de socializare. Alături de poza de colecție, Niculina Stoican a postat următorul comentariu: ”Dacă zâmbetul rămâne același,sufletul își păstrează candoarea 

Voi ce credeți?”

Niculina Stoican este una dintre cele mai îndrăgite artiste de folclor din zona Mehedinți. Este fiica celebrei interprete de muzică populară Angelica Stoican, despre care a vorbit în trecut la un post de televiziune.

Citește și  Visul Fecioarei Maria – de citit înainte de orice decizie importantă. O rugăciune care întotdeauna ajută

”Mama nu și-a dorit niciodată să cânt, pentru că ea s-a chinuit foarte mult. Ea are așa o poveste de viață frumoasă, este un om atât de frumos în suflet și în minte și în ființa ei. Cu atâta iubire pe care a dăruit-o, nu a primit înapoi decât suferință”, a declarat Niculina Stoican.

retelemele